Borrelia burgdorferi

Artikel 1 van 2 Volgende

LUCIO®-Sero ELISA Borrelia Burgdorferi IgG

Borrelia burgdorferi is de infectiepathogeen van de lyme ziekte. De ziekte wordt door teken van het geslacht Ixodes overgedragen. Bij 80% van de patienten treedt zeven tot negen dagen na de beet op de bijtplek een rode uitbreidende verkleuring van de huid op. Weken of maanden later hebben sommige patienten verstoringen in het zenuwsysteem, aan het hart en aan gewrichten. Omdat een rode verkleuring van de huid niet altijd optreedt en de voorbodes van de ziekte niet specifiek verlopen, spelen laboratoriumtechnieken bij het bewijzen van de diagnose van de ziekte van lyme een belangrijke rol.

De nuttigste  laboratoriumtest voor de diagnose van de ziekte van lyme is serologie. De serologische gebeurtenissen zijn met het ziekteprofiel en de omstandigheden van de patienten te combineren. In de vroege fase van de ziekte treedt een IgG- en IgM-antwoord op. Bij herinfecteerde Patienten kan ook nog een IgG-antwoord optreden.

Onze Borrelia burgdorferi LUCIO®-Sero ELISA is een indirecte Enzyme immunoassay voor het bewijs van IgG-antilichamen in menselijk serum.

Testspecificatie:

 gevoeligheidnauwkeurigheid
IgG ELISA100%100%
© 2015 - 2020 24gezondheid.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel