GONORROE TEST MAN OF VROUW (SOA)

Artikelnummer: 0642968276938
Vorige Artikel 9 van 38 Volgende
€ 17,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Gonorroe Test kopen | Lees de informatie

Gonorroe is een seksueel overdraagbare aandoening (soa) en inmiddels weer sterk in opkomst. Gonorroe wordt veroorzaakt door de bacterie neisseria gonorroe, welke wordt overgedragen door onveilig seksueel contact. Vrouwen kunnen gonorroe hebben zonder het te merken.

Gonorroe is traceerbaar met onze gonorroe test met uitgebreide Nederlandse handleiding en referentiekaart met informatie over gonorroe. Onze gonorroe test is zowel geschikt voor mannen als vrouwen! Neem geen risico met je gezondheid! 

Gonorroe Test

Een soa komt zelden alléén. Het is héél goed mogelijk meerdere soa's op te lopen. Dit is helaas niet algemeen bekend! Heb je risico gelopen op een soa, dan is het verstandig jezelf ook op chlamydia te testen.

Klachten gonorroe

De belangrijkste klachten zijn pijn of branderigheid bij het plassen, moeizaam plassen en/of afscheiding. De incubatieperiode duurt 2 dagen tot 3 weken (meestal 8 dagen). Bij 30-60% van de vrouwen met gonorroe treden nauwelijks of geen klachten op. Als er bij de vrouw klachten optreden, gaat het meestal om een toegenomen hoeveelheid vaginale afscheiding. Andere verschijnselen zijn tussentijds bloedverlies, pijn en branderigheid bij het plassen. Bij de man staat urethritis op de voorgrond. Deze klachten ontstaan meestal binnen enkele dagen na de besmetting. De klachten bestaan uit een branderig gevoel, pijn bij het plassen en een veelal pussige (geelgroene) afscheiding, die gering maar ook heel hevig kan zijn (‘druiper’).

Doordat een gonorroe infectie bij vrouwen zonder symptomen kan verlopen, bestaat er een groep mensen die niet weten dat ze besmet zijn. Gelieve hier zeer attent op te zijn! Bij de vaststelling van gonorroe krijg je antibiotica.

Meest gestelde vragen gonorroe

Klik hier wat je moet weten over soa's en gonorroe.

Gonorroe test voor man en vrouw

Immuno-assay voor de kwalitatieve detectie van Neisseria Gonorroe in vrouwelijke cervicale bij vrouwen en urethrale uitstrijkje bij mannen (geen urine staal) voor de diagnose van Gonorroe infecties. Uitslag na ongeveer 10 minuten, een heldere kleur geeft een positief of negatief resultaat.

Relatief erg betrouwbare gonorroe sneltest en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Met onze gonorroe test heeft u een gemakkelijk toepasbare test in handen om gonorroe op te sporen.

U neemt simpelweg een sample (monster) met het bijgeleverde wattenstaafje. Bij de man van de plasbuis en bij de vrouw van de vagina. Het uiteinde van het wattenstaafje stopt u vervolgens in de processing tube (staat aangegeven). Daarna voegt u een aantal druppels ontwikkelvloeistof toe en brengt een aantal druppels in de testcassette aan. Een goed leesbare Nederlandse handleiding is bijgesloten.

Wat moet je doen als uit de test blijkt dat je gonorroe hebt ?

  • Jij en je partner moeten zo snel mogelijk antibiotica slikken;

  • Laat je vroegere partners weten dat je gonorroe hebt;

  • Zij kunnen zich dan ook laten testen.

Maak een afspraak met je huisarts als er zich problemen met je gezondheid blijven voordoen.

Waarom zou ik een gonorroe test bij 24gezondheid kopen?

Onze klantwaardering is hoog en berust op echte reviews die door de onafhankelijke google partner Kiyoh worden verwerkt. Er kan bijvoorbeeld nooit een beoordeling worden geplaatst als er niet gekocht wordt. 

24gezondheid biedt naast deze betrouwbare gonorroe test de volgende hoogwaardige (medische) sneltests van gerenommeerde fabrikanten aan:

v Diabetes test
v Darmkanker test
v Chlamydia test (man of vrouw)
v Urineweginfectie test
v PSA test (prostaat)
v Albumine test (nieren)

Met onze tests van zeer betrouwbare partners kunnen dus ook de nieren, darmen en bijvoorbeeld de prostaat periodiek gecontroleerd worden. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op de beste technologische thuistests tegen eerlijke prijzen. Wij accepteren enkel de beste kwaliteit voor onze medische sneltests. Bewaking van deze kwaliteit heeft bij ons dan ook hoge prioriteit. Wat kun je nog meer verwachten van 24gezondheid?  

  • Discrete verzending​ (100% anoniem) 
  • Geen klantregistratie vereist
  • Nederlandse handleiding
  • Eenvoudig thuisgebruik
  • Resultaat snel af te lezen (ongeveer 10 minuten)
  • Brievenbuspost (binnen 24 uur in huis)

Neem contact op met 24gezondheid

Hebben wij je interesse gewekt met onze gonorroe test? Bestel dan direct bij 24gezondheid. Wil je meer informatie over ons of over onze producten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord! Kies voor zekerheid met de testen van 24gezondheid. Voorkomen is namelijk nog altijd beter dan genezen!

© 2015 - 2021 24gezondheid.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel