TEST JEZELF MET DE NIEUWE COVID-19 ANTISTOFFEN TEST

Artikel 1 van 14 Volgende

 

Beschikbaarheid COVID-19 antistoffen test

Het Coronavirus 2019, of COVID-19, houdt op dit moment de hele wereld in zijn greep. Het virus dat de ziekte veroorzaakt heet afgekort SARS-CoV-2 en behoort tot de familie van de Corona virussen. Inmiddels wordt er op COVID-19 getest, maar dit heeft nog de nodige beperkingen. Daarentegen is de COVID-19 antistoffen test inmiddels in ruime mate beschikbaar.

Onze overheid sluit helaas nog  achteraan in de rij in het beschikbaar stellen van een COVID-19 antistoffen test. Dit is een feit. Meerdere marktpartijen maken hier dankbaar gebruik van.

Zo ook: 24gezondheid met de COVID-19 cerascreen antistoffen test 

Voor € 87,50 kunt u bij 24gezondheid vanaf 1 juni de uiterst betrouwbare Cerascreen COVID-19 antistoffen test kopen. Inclusief laboratorium kosten en verzendkosten.

Eerstens: waarom zou u deze COVID-19 antistoffen test willen kopen?

Een doorgemaakte besmetting zal u op de eerste plaats meer vrijheid geven. U kunt uw kinderen weer bezoeken. Kinderen kunnen hun grootouders wellicht weer bezoeken en ga zo maar door. In de tweede plaats zou de opgebouwde immuniteit nog wel een puntje van discussie kunnen zijn. Ben je wel of niet voldoende beschermd. Onderzoek hieromtrent geeft thans onvoldoende helderheid. Maar duidelijk is dat er meer moet worden getest. Want heb je geen antistoffen in je lichaam dan vorm je in ieder geval een potentieel risico en moet je voor jezelf en anderen de nodige veiligheidsregels in acht blijven nemen.

Tweedens: de hoogste certificeringsnormen voor kwaliteitsbeheer!

 EN ISO 13485   ISO 9001  CE markering  ​

Wat kunnen we zeggen over onze Cerascreen Corona Antistoffen Test

De cerascreen® Corona Antistoffen Test is een betrouwbare test volgens de ELISA-methode (geen sneltest!). Het ingediende bloedmonster wordt in het gecertificeerde medische laboratorium getest op antistoffen tegen het coronavirus (SARS-CoV-2). U ontvangt uw laboratoriumresultaat binnen 12-48 uur na ontvangst van het monster in het laboratorium.

Bestel onze  Cerascreen Corona Antistoffen Test 

Belangrijke opmerking over het coronavirus

Coronavirussen zorgen over het algemeen voor klachten aan de longen en luchtwegen.
SARS severe acute respiratory syndrome , MERS Middle East Respiratory Syndrome  en COVID-19 zijn voorbeelden van coronavirussen.

Als u zich ziek voelt of symptomen vertoont die overeenkomen met een corona-infectie, moet u in ieder geval onmiddellijk contact opnemen met uw arts.

© 2015 - 2021 24gezondheid.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel