CHOLESTEROL TEST - LDL, HDL, Triglyceriden

Artikelnummer: 251620703871
Vorige Artikel 28 van 38 Volgende
€ 29,00 (inclusief btw)

Cholesterol Test

Laboratorium Test

Test op HDL, LDL en triglyceriden

U heeft een snelle pols en uw bloeddruk gaat omhoog zonder dat er iets aan de hand is? Misschien is dat de schuld van uw cholesterol level! Cholesterol wordt vaak als risicofactor voor beroerten en hart- en vaatziekten genoemd. Er zijn twee soorten cholesterol - LDL en HDL:

LDL staat bekend als het “slechte” cholesterol omdat het aan de wanden van de bloedvaten kan kleven en ophopen. De bloedvaten vernauwen dan waardoor het hart harder zijn best moet doen om dezelfde hoeveelheid bloed door het lichaam rond te pompen.

HDL staat bekend als het “goede” cholesterol en is de tegenspeler van LDL. HDL zorgt ervoor dat de kans op hart- en vaatziekten wordt verkleind. Vastgezet LDL kan door HDL weer worden losgemaakt. Op die manier worden de bloedvaten schoon gehouden van LDL cholesterol.

Een te hoog niveau aan triglyceriden wordt ook gelinkt aan een hogere kans op hartziekten, leidt tot overgewicht en bevordert de vorming van bloedstolsels.


Uw persoonlijk resultatenrapport

Zodra uw bloedmonster is geëvalueerd, ontvangt u van ons uw persoonlijk resultatenrapport via de my cerascreen® app of online via uw beveiligde klantenomgeving. U kunt uw resultatenrapport eenvoudig bekijken op uw smartphone, tablet of computer. Bovendien kunt u uw resultaten ook uitprinten en meenemen.

Laboratorium analyse: Kom te weten hoe hoog uw cholesterol en triglyceride niveau is en of dit binnen het groene bereik ligt.

Specifieke aanbevelingen: Leer hoe uw het niveau LDL cholesterol kunt aanpassen door middel van een veranderde leefstijl.

Gezondheidsinformatie: Lees wat bloedvetten zijn en welk verband ze hebben met aderverkalking.

Voorbeeld persoonlijk resultaten rapport cholesterol test

Bekijk resultatenrapport

© 2015 - 2021 24gezondheid.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel