Introductie

SARS-CoV-2 NEUTRALISERENDE ANTILICHAMEN SNELTEST

Artikel 1 van 6 Volgende
€ 17,95 € 14,95
Het artikel is uitverkocht.

NEUTRALISERENDE ANTILICHAMEN SNELTEST 

SARS-CoV-2  - Bloedtest

Screening op anti-S- of anti-RBD-antilichamen (SARS-CoV-2-virus)

De SARS-CoV-2-sneltest voor neutraliserend antilichaam is een snelle chromatografische immunoassay voor de kwalitatieve detectie van neutraliserende antilichamen tegen SARS-CoV-2 in menselijk volbloed, serum of plasma als hulpmiddel bij de diagnose van de aanwezigheid van neutraliserende antilichamen tegen SARS-CoV- 2.

Het gebruik van begeleidende neutraliserende antilichaamtests met SARS-CoV-2-vaccins heeft het potentieel om de levensduur van immuniteit beter te begrijpen!

Kenmerken:

  • Specimen : Capillair/Veneus volbloed, Plasma/Serum

  • Snelle detectie : 15 minuten om resultaten te lezen

  • Eenvoudige bediening

  • Handige opslag : 2-30°℃

  • Hoge sensitiviteit en specificiteit

  • Gebruik: professioneel

Kitcomponenten:

Individueel verpakt testappararaat1 test
Wegwerppipet1 stuk

Verdunningsoplossing

1 fles 200ul/fles
Bijsluiter:1 stuk
 

Vragen (integraal overgenomen van Abingdon Health)

Wat zijn neutraliserende antilichamen?

Na infectie maakt het lichaam antilichamen aan die gericht zijn op specifieke delen van het SARS-CoV-2 (COVID-19)-virus, waarbij het Nucleocapside-eiwit en het Spike-eiwit van belang zijn in het kader van antilichaamtesten. Het nucleocapside-eiwit van het coronavirus is een multifunctioneel eiwit en het spike-eiwit is een integraal onderdeel van het doordringen van menselijke cellen en het initiëren van infectie.

IgG-neutraliserende antilichamen richten zich op het SARS-CoV-2 Spike-eiwit en interfereren met het vermogen van het virus om menselijke cellen binnen te dringen. IgG-antilichamen zijn het meest voorkomende antilichaam in bloed en spelen een grote rol bij het verlenen van immuniteit tegen bacteriën of virussen.

Immunologisch zijn antilichamen tegen het Nucleocapsid-eiwit noodzakelijk, maar in de context van een pandemie hebben IgG-neutraliserende antilichamen tegen Spike-eiwit de sleutel.

Wat zijn COVID-19 sneltests voor neutraliserende antilichamen?

Een sneltest voor neutraliserende antilichamen, is een laterale-flowtest die IgG-antilichamen tegen het volledige trimere spike-eiwit van het SARS-CoV-2-virus detecteert, in slechts 15 minuten door een klein vingerprikje bloed.  Deze test is een point-of-care-test voor gebruik op meerdere (test)locaties en heeft een hoge gevoeligheid en specificiteit. Dit betekent dat het het potentieel heeft om een ​​cruciale ondersteunende rol te spelen om uit de pandemie te komen.

Waarom neutraliserende antilichaamtesten gebruiken?

Er zijn 3 hoofdtoepassingen voor neutraliserende antilichaamtesten:

  • Bewaak of detecteer eerdere COVID-19-infectie
  • Bevestig of iemand een immuunrespons heeft opgewekt na infectie
  • De respons van het antilichaamvaccin controleren

Gebruik van antilichaamtesten om zich uitsluitend te concentreren op het monitoren van COVID-19 in populaties. Naarmate er meer bekend is over COVID-19, wordt het testen van antilichamen steeds belangrijker. Maar het testen moet gericht zijn op het neutraliseren van antilichamen.

Antigeentesten spelen een belangrijke rol, maar als u een negatief antigeentestresultaat krijgt, wat dan? Heb je het virus gehad? Heeft u IgG-neutraliserende antilichamen tegen SAR-CoV-2?

Over dit item parafraseerde new-medical.net beknopt onderzoek van Queen's University Belfast door te zeggen:

Grootschalige antilichaamtesten zouden helpen om immuun individuen te identificeren, waardoor ze kunnen genieten van de voordelen van sociale activiteit. Maar, van cruciaal belang voor besmetting, zouden negatieve tests op antilichamen diegene identificeren die niet immuun zijn , en dwingen... individuen om voorzichtiger te zijn...'

Deze opmerkingen zijn met name relevant bij het overwegen van angst op de werkplek en de wens van werkgevers om een veilige en gemakkelijke terugkeer naar het werk te bieden .

Vaccinonderzoek is vooral gericht op het spike-eiwit als doelwit. Deze vaccins zijn ontworpen om het immuunsysteem te "trainen" om het Spike-eiwit te herkennen. Dit betekent dat het lichaam antilichamen aanmaakt om het effect van SARS-CoV-2 te neutraliseren.

Het gebruik van begeleidende neutraliserende antilichaamtests met SARS-CoV-2-vaccins heeft het potentieel om de levensduur van immuniteit beter te begrijpen. Het openen van de discussie over de waarde van pre-screening van patiënten voorafgaand aan vaccinatie, wat zou kunnen helpen bij het ondersteunen van het gebruik en de implementatie van immunisatie.

Bovendien levert monitoring van de IgG-antilichaamrespons in de maanden en jaren na vaccinatie – of zelfs na infectie – gegevens op om te helpen bepalen wie de gewenste immuunrespons heeft geproduceerd en daarom minder risico loopt. 

Het belang van neutraliserende antilichamen!

In mei 2021 in Nature.com. Het Italiaanse nationale gezondheidsinstituut ISS heeft onderzoek gepubliceerd over de studie van 162 patiënten met symptomatisch coronavirus De titers van neutraliserende antilichamen nemen geleidelijk af na 5-8 weken, maar zijn nog steeds detecteerbaar tot 8 maanden bij de meerderheid van de herstelde patiënten, ongeacht leeftijd of comorbiditeiten, met IgG om antigenen te spiken die het beste correlaat van neutralisatie verschaffen.

In het New England Medical Journal in april 2021 publiceerden Rose (National Institute of Allergy and Infectious Diseases) et al tussentijdse resultaten van een fase 3-studie van het Moderna mRNA-1273 ernstige acute respiratoire syndroom coronavirus 2 (SARS-CoV-2) vaccin aangegeven 94% werkzaamheid bij het voorkomen van coronavirusziekte 2019 (Covid-19), wat aangeeft door de persistentie van neutraliserende antilichamen tot 6 maanden na de tweede dosis. De niveaus van neutraliserende antilichamen van een persoon na covid-19-vaccinatie of natuurlijke infectie kunnen helpen bij het voorspellen van hun niveau van immuunbescherming, suggereerde de studie.

Zoals gemeld in de New Scientist van mei 2021 analyseerden David Khoury van de Universiteit van New South Wales in Sydney, Australië, en collega's gegevens van zeven covid-19-vaccinonderzoeken en één onderzoek van mensen die besmet waren met het coronavirus en herstelden. De onderzoekers modelleerden de relatie tussen neutraliserende antilichaamniveaus en bescherming tegen ziekte en ontdekten dat neutraliserende antilichaamniveaus zeer voorspellend waren voor immuunbescherming.

Een terugkeer naar het normale leven stimuleren!

Griekenland identificeerde de noodzaak van het testen van antilichamen en kondigde aan dat het bereid was om Britten het land binnen te laten als ze kunnen bewijzen dat ze COVID-19-antilichamen hebben. Maar aangezien er in 2019 34,2 miljoen aankomsten zijn geregistreerd bij reisaccommodaties in Griekenland (Bron: Statista.com), moeten COVID-19-testprogramma's voor antilichamen snelle diagnostische methoden gebruiken.

Sommigen die dit lezen zullen zeggen: "Gebruik gewoon laboratoriumtests voordat u op de luchthaven aankomt". Dit kan een rol spelen. U kunt echter niet timen wanneer een COVID-19-infectie plaatsvindt of wanneer asymptomatische personen antilichamen produceren, enz. Het testen moet zo dicht mogelijk bij het punt van noodzaak plaatsvinden.

COVID-19-vaccins worden met miljoenen ingezet en in sommige landen bestaat het gevoel dat het einde van de sociale beperkingen nadert. Maar om zelfgenoegzaamheid te voorkomen, zijn natuurlijk het verzamelen van bewijs en de juiste beheertools en -strategieën nodig.

Het begrijpen van immuniteit en reactie op vaccinatie moet deel uitmaken van elke 'COVID-19 pandemische exitstrategie'. En Abingdon Health is er stellig van overtuigd dat snel testen op neutraliserende antilichamen centraal moet staan. 

Er is een veranderende kijk op het testen van antilichamen, waarbij Hong Kong aankondigde [juni 2021] dat "volledig gevaccineerde reizigers die ook positief testen op antilichamen een quarantaine van zeven dagen kunnen ondergaan" in plaats van de standaard 21 dagen. 

Referentie:

Bijgewerkt 23 juni 2021,

Abingdon Health Hoofdkantoor

© 2015 - 2022 24gezondheid.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel