Wij werken samen met de beste europese fabrikanten die gespecialiseerd zijn in medische in-vitro diagnostiek.

Wij laten slechts een fractie zien van de producten die onze fabrikanten in portfolio hebben met betrekking tot sneltests en laboratoriumtests op medisch gebied. Deze worden bijvoorbeeld ingezet binnen de pediatrie, gynaecologie, urologie, infectiologie, bacteriologie, serologie en toxicologie.

De tijd staat niet stil dus het gehele assortiment van onze fabrikanten wordt constant verbeterd en uitgebreid om alle klanten hiervan te laten profiteren. Onze fabrikanten garanderen de hoogst mogelijke kwaliteit.

Wij zijn er trots op met deze strategische partners te kunnen samenwerken om kwalitatief hoogwaardige, sensitieve en kostenefficiente producten te leveren die een bijdrage leveren aan de volksgezondheid. 


 

 

 

Hieronder een aantal mogelijkheden van door u te bestellen sneltests:

D-Dimer sneltest voor antigeen detectie
De D-Dimer test is een immunologische sneltest voor de kwalitatieve detectie van D-Dimer in volbloed en plasma. Het is een hulpmiddel bij het uitsluiten van de aanwezigheid van diep-veneuze trombose (DVT), longembolie (LE) en diffuse intravasale stolling (DIS).

CRP sneltest 
De  CRP-test cassette is een immunologische sneltest voor de semi-kwantitatieve antigeen detectie van C-reactieve proteïne (CRP) in volbloed, serum of plasma. De test kan daarom worden gebruikt voor de monitoring van ontstekingsmarkers.


 


Hieronder een tweetal veel gevraagde medische sneltesten die uitstekend geschikt zijn voor huisartsen.

NADAL producten omvatten bijna elke tak van medische indicaties. 

© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss