SOA test online

Wist u dat een Seksueel Overdraagbare Aandoening (SOA) niet altijd klachten met zich mee hoeft te brengen? Van Chlamydia, de meest voorkomende SOA, merken vrouwen zelfs meestal niets. Toch kan Chlamydia ernstige gevolgen, zoals onvruchtbaarheid, hebben. Het is dus belangrijk om Chlamydia te voorkomen of vroegtijdig te behandelen. Kies voor zekerheid en bestel een SOA test online bij 24gezondheid. Deze SOA test is zeer betrouwbaar en kunt u bij uzelf op een rustig moment en op een vertrouwde plek afnemen. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

Betrouwbare SOA thuistest online bestellen

24gezondheid biedt een zeer betrouwbare SOA test van Viola waarmee u snel kunt zien of u besmet bent met Chlamydia. Natuurlijk hoeven buikpijn, overmatige afscheiding, jeuk of andere vervelende vaginale klachten niet altijd te betekenen dat u een SOA heeft. Sterker nog; deze klachten wijzen vaak op een onschuldige bacteriële vaginose, schommelende zuurgraad of een te hoge pH-waarde. Naast een SOA test bieden wij dan ook een pH-waarde test aan, waarmee u ook hier direct duidelijkheid over krijgt. Wilt u meer informatie over onze SOA- of pH-waarde test? Neem gerust contact met ons op en wij leggen u alles uit.

Over 24gezondheid

24gezondheid vindt dat iedereen recht heeft op de beste technologie tegen de laagste kosten. Wij dragen daar aan bij door hoogwaardige medische sneltesten van gerenommeerde fabrikanten online aan te bieden. Ons doel? Er voor zorgen dat mensen zich regelmatig preventief testen, waardoor schade aan uw gezondheid beperkt blijft. Door onze nauwe samenwerking met twee grote en betrouwbare Europese fabrikanten, hebben wij de beschikking over een breed assortiment medische sneltesten op vele medische gebieden, zoals:

 • Blaasontsteking
 • Ovulatie
 • Zwangerschap
 • SOA (chlamydia)
 • pH-waarde
 • Suikerziekte
 • Cholesterol

Meer weten over onze SOA-test?

Uzelf (preventief) laten testen op bijvoorbeeld een SOA is een slimme keuze om schade te voorkomen. Wilt u meer weten over SOA’s, over 24gezondheid of over onze testen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren en adviseren u graag! Kies voor zekerheid en bestel een SOA test online bij 24gezondheid. Wij garanderen u de beste kwaliteit en een zeer hoge betrouwbaarheid tegen de laagste prijs.

 

 

Contact opnemen

 

 • CHLAMYDIA (SOA) SNELTEST VROUW (1 TEST)
  CHLAMYDIA (SOA) SNELTEST VROUW (1 TEST)

  CHLAMYDIA TEST VROUWDe perfecte chlamydia zelftest voor de vrouw en meest populaire test van 2019!

  Relatief eenvoudig thuis uit te voeren betrouwbare chlamydia zelftest vrouw van Viola. Uitslag na ongeveer 15 minuten!

  Houdt…

  € 19,95
© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss