Urine teststrips kopen?

Heeft u constant het gevoel dat u naar de wc moet? En een branderig gevoel bij het plassen? Grote kans dat u dan een urineweginfectie heeft. Bij 24gezondheid kunt u eenvoudig urine teststrips kopen, zodat u dit snel thuis kunt testen. U wilt immers zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent en van die vervelende urineweginfectie af! 24gezondheid werkt met gerenommeerde fabrikanten, waardoor onze testen zeer betrouwbaar zijn. Doe de sneltest en voorkom een hoop gedoe!

24gezondheid; online urine teststrips kopen en meer

Wie zijn wij? 24gezondheid is een online aanbieder van diverse sneltests. Wij vinden dat iedereen recht heeft op de beste technologie tegen de laagste kosten. Onze hoogwaardige medische sneltesten van gerenommeerde fabrikanten dragen daar aan bij. Ons doel is ervoor zorgen dat mensen zich regelmatig preventief testen, waardoor schade aan uw gezondheid beperkt blijft. Naast een urine test, bieden wij ook diverse andere medische sneltesten aan, waarmee u de volgende zaken kunt testen:

 • SOA (chlamydia)
 • Zwangerschap
 • pH-waarde
 • Suikerziekte
 • Ovulatie
 • Cholesterol

Urineweginfectie testen

Een urineweginfectie is een ontsteking van de urinewegen. Deze wordt meestal veroorzaakt door bacteriën. Met de urineweginfectie gezondheidstest die wij aanbieden spoort u gemakkelijk, snel en betrouwbaar een urinweginfectie op. Wilt u meer informatie over urine teststrips of over onze andere testen? Neem gerust contact met ons op en wij leggen u alles uit.

Bestel online

Urine teststrips kopen bij 24gezondheid is een slimme keuze indien u snel zekerheid wilt. Al onze tests zijn overigens erg lang houdbaar, eenvoudig in thuisgebruik én gunstig geprijsd. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij informeren en adviseren u graag! Kies voor zekerheid en voorkom schade met 24gezondheid!     

Contact opnemen

 • URINEWEGINFECTIE SNELTEST (2 TESTS)
  URINEWEGINFECTIE SNELTEST (2 TESTS)

  URINEWEGINFECTIETEST Heb je constant het gevoel dat je naar de wc moet? En een branderig gevoel bij het plassen? Grote kans dat je dan een urineweginfectie hebt. Bestel dan nu onze urineweginfectietest.

  Urineweginfectie en…

  € 11,95
© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss