Chlamydia symptomen

Jezelf (preventief) laten testen op bijvoorbeeld chlamydia als je aan risico's hebt "blootgestaan" is een slimme keuze om schade te voorkomen. Bedenk dat chlamydia symptomen vaak afwezig zijn. Als je denkt dat je risico hebt gelopen koop dan een betrouwbare chlamydia test. 

Bedenk ook dat chlamydia de meest voorkomende bacteriële SOA is in Nederland. Chlamydia komt het meest voor onder jonge mensen onder de 25 jaar. Vrouwen worden in deze leeftijdscategorie relatief het meest getroffen. Positieve chlamydia-testen zijn in het algemeen het hoogst bij de 15- tot 20 jarige heteroseksuele mannen en vrouwen. 2% van de 15- tot 30 jarige jongeren had ooit chlamydia.

Chlamydia symptomen kunnen dus makkelijk afwezig zijn. Chlamydia  verloopt vaak zonder klachten en geïnfecteerden zonder klachten kunnen de infectie dan ook onopgemerkt verspreiden. Je kunt het aan anderen doorgeven zonder het te weten. Relatief veel vrouwen worden jaarlijks onvruchtbaar door chlamydia (circa 1000). Als je al verschijnselen hebt dan kan dat bijvoorbeeld een branderig gevoel bij het plassen zijn en afscheiding uit penis of vagina. Je krijgt hiervoor antibiotica en een eventuele partner moet ook antibiotica slikken. Het is zeer aan te bevelen je vroegere partners te laten weten dat je chlamydia hebt. 

 Alle chlamydia symptomen op een rijtje:

 • Meer of afwijkende afscheiding;
 • Vaginale bloedingen of pijn tijdens of na het vrijen;
 • Branderig of pijnlijk gevoel tijdens het plassen;
 • Bloedingen tussen twee menstruatieperiodes in;
 • Irritatie of jeuk bij de anus, afscheiding bij de ontlasting of diarree;
 • Pijn in de onderbuik;
 • Koorts of een ontsteking in het bekkengebied.

Soa test online

Doe dus de chlamydia-test als je ook maar enigszins twijfelt.  Wilt u meer weten over SOA’s en dan met name chlamydia, over 24gezondheid of over onze testen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren en adviseren u graag! Kies voor zekerheid en bestel een chlamydia test online bij 24gezondheid. Wij garanderen u de beste kwaliteit en een hoge betrouwbaarheid tegen de laagste prijs.

Bij aanblijvende klachten gelieve uw arts te raadplegen. Wacht niet te lang. Uw gezondheid is ook onze zorg!

 • CHLAMYDIA (SOA) SNELTEST VROUW (1 TEST)
  CHLAMYDIA (SOA) SNELTEST VROUW (1 TEST)

  CHLAMYDIA TEST VROUWDe perfecte chlamydia zelftest voor de vrouw en meest populaire test van 2019!

  Relatief eenvoudig thuis uit te voeren betrouwbare chlamydia zelftest vrouw van Viola. Uitslag na ongeveer 15 minuten!

  Houdt…

  € 19,95
© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss