Gonorroe symptomen

Jezelf (preventief) laten testen op bijvoorbeeld gonorroe als je aan risico's hebt "blootgestaan" is een slimme keuze om schade te voorkomen. Bedenk dat gonorroe sympomen afwezig kunnen zijn, met name bij de vrouw. Als je denkt dat je risico hebt gelopen koop dan een betrouwbare  gonorroe test. 

Bedenk ook dat  gonorroe één van de meest voorkomende bacteriële SOA's  is in Nederland en steeds vaker voorkomt. Gonorroe komt bij mannen vaker voor boven de 25 jaar. Bij vrouwen komt het  ongeveer net zoveel voor onder de 25 jaar.

Bij een groot deel van de vrouwen treden er (vrijwel) geen klachten op en blijft de besmetting onopgemerkt. Vrouwen die wel klachten hebben vaker een  toegenomen groenige vaginale afscheiding die ruikt.  Ook pijn en een branderig gevoel bij het plassen zijn genoemde klachten. Mogelijkerwijs kan een onregelmatig  vaginaal bloedverlies optreden.

Mannen  hebben frequenter last van klachten dan vrouwen. Veel geïnfecteerde mannen vertonen al vrij snel klachten van de plasbuis. Branderig gevoel, pijn bij het plassen en heel frequent een pussige afscheiding uit de penis (vandaar de gerelateerde naam “druiper”). Als de infectie opstijgt via de zaadleiders kan er een ontsteking van de bijballen (epididymitis) en/of van de prostaat (prostatitis) ontstaan. Een bijbalontsteking geeft een pijnlijke balzak, waarbij de pijn kan uistralen naar de lies. Bij een prostatitis is er koorts en gaat het plassen moeizaam en pijnlijk. Het is belangrijk een chronische ontsteking van de plasbuis te voorkomen in verband met het ontstaan van littekenvorming.

Soa test online

Doe  de gonorroe test als je ook maar enigszins twijfelt.  Wilt u meer weten over SOA’s en dan met name over gonorroe, over 24gezondheid of over onze testen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren en adviseren u graag! Kies voor zekerheid en bestel een gonorroe test online bij 24gezondheid. Wij garanderen u de beste kwaliteit en een hoge betrouwbaarheid tegen de laagste prijs.

Bij aanblijvende klachten gelieve uw arts te raadplegen. Wacht niet te lang. Uw gezondheid is ook onze zorg!

 • CHLAMYDIA (SOA) SNELTEST VROUW (1 TEST)
  CHLAMYDIA (SOA) SNELTEST VROUW (1 TEST)

  CHLAMYDIA TEST VROUWDe perfecte chlamydia zelftest voor de vrouw en meest populaire test van 2019!

  Relatief eenvoudig thuis uit te voeren betrouwbare chlamydia zelftest vrouw van Viola. Uitslag na ongeveer 15 minuten!

  Houdt…

  € 19,95
© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss