CHLAMYDIA (SOA) SNELTEST VROUW (2 TESTS)

Artikelnummer: EAN 9007224972756
Artikel 3 van 14
€ 24,95 (inclusief btw)

Chlamydia Test Vrouw

De perfecte chlamydia zelftest voor de vrouw en meest populaire test van 2019!

Relatief eenvoudig thuis uit te voeren betrouwbare chlamydia zelftest vrouw van Viola. Uitslag na ongeveer 15 minuten!

Houdt altijd rekening met het moment waarop je betrouwbaar kan testen! Test NIET eerder dan 21 dagen na de besmetting. Geeft de uitslag aan dat je geen chlamydia hebt en je hebt eerder getest dan de aangegeven periode dan adviseren we je altijd de test te herhalen. Wij bieden je de gelegenheid tegen relatief lage kosten twee tests te bestellen.

Chlamydia

Chlamydia is op te sporen met een chlamydia test. Onze chlamydia (snel)test van het merk Viola is speciaal voor vrouwen en is één van de betrouwbaarste zelftests in de markt om chlamydia op te sporen. Klik hier voor alles wat je moet weten over onze chlamydia tests!

Chlamydia is een seksueel overdraagbare aandoening (soa) en de meest voorkomende in Nederland en de landen om ons heen. Chlamydia wordt veroorzaakt door de bacterie chlamydia trachomatis, welke wordt overgedragen door onveilig seksueel contact. Je kunt chlamydia hebben zonder het te merken. Een branderig gevoel bij het plassen en afscheiding uit penis of vagina zijn mogelijke klachten. Bij een ernstige ontsteking veroorzaakt door chlamydia kan de vrouw onvruchtbaar worden. Chlamydia komt relatief vaak voor op jonge leeftijd: circa 80% van de vrouwen met chlamydia en ca 60% van de mannen met chlamydia is jonger dan 25 jaar. Doordat een chlamydia infectie zonder symptomen kan verlopen, bestaat er een groep mensen die niet weten dat ze besmet zijn. Gelieve hier zeer attent op te zijn! Bij de vaststelling van chlamydia krijg je antibiotica.

Als er een infectie wordt gevonden is het bijzonder verstandig dat ook de mannelijke (seksuele) partner een chlamydia test uitvoert en bij een positieve bevinding een behandeling ondergaat.

Klik hier wat je moet weten over soa's en chlamydia.

Bestel ook de chlamydiatest voor mannen (ook voor vrouwen geschikt):

Meest gestelde vragen chlamydia

Klik hier voor de meest gestelde vragen over chlamydia.

Chlamydia test vrouw

Deze chlamydia test is relatief erg betrouwbaar en is alléén geschikt voor vrouwen. Met deze chlamydia test van het bekende merk Viola heeft u een gemakkelijk toepasbare test in handen om chlamydia op te sporen.

Een soa komt zelden alléén. Het is héél goed mogelijk meerdere soa's op te lopen. Dit is helaas niet algemeen bekend! Heb je risico gelopen op een soa, dan is het verstandig jezelf ook op de soa neisseria gonorroe te testen.

Wat moet je doen als uit de test blijkt dat je chlamydia hebt ?

  • Jij en je partner moeten zo snel mogelijk antibiotica slikken;
  • Laat je vroegere partners weten dat je chlamydia hebt;
  • Zij kunnen zich dan ook laten testen.

Maak een afspraak met je huisarts als er zich problemen met je gezondheid blijven voordoen.

Waarom zou ik een chlamydia test vrouw bij 24gezondheid kopen?

Onze klantwaardering is hoog en berust op echte reviews die door de onafhankelijke google partner Kiyoh worden verwerkt. Er kan bijvoorbeeld nooit een beoordeling worden geplaatst als er niet gekocht wordt. 

24gezondheid biedt naast deze betrouwbare chlamydia test vrouw ook de volgende hoogwaardige (medische) sneltests van gerenommeerde fabrikanten aan:

v Diabetes test
v Darmkanker test
v Chlamydia test (vrouw)
v Chlamydia test (man/vrouw)
v Chlamydia/Gonorroe test (combitest man/vrouw)
Urineweginfectie test
v Cholesterol test

Met onze tests van zeer betrouwbare partners kunnen dus ook de nieren, darmen en bijvoorbeeld de prostaat periodiek gecontroleerd worden. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op de beste technologische thuistests tegen eerlijke prijzen. Wij accepteren enkel de beste kwaliteit voor onze medische sneltests. Bewaking van deze kwaliteit heeft bij ons dan ook hoge prioriteit. Wat kun je nog meer verwachten van 24gezondheid?  

  • Discrete verzending​ (100% anoniem) 
  • Geen klantregistratie vereist
  • Nederlandse handleiding
  • Eenvoudig thuisgebruik
  • Resultaat snel af te lezen (ongeveer 10 minuten)
  • Brievenbuspost (binnen 24 uur in huis)

Neem contact op met 24gezondheid

Hebben wij je interesse gewekt met onze chlamydia test vrouw? Bestel dan direct bij 24gezondheid. Wil je meer informatie over ons of over onze producten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord! Kies voor zekerheid met de testen van 24gezondheid. Voorkomen is namelijk nog altijd beter dan genezen!

© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss