+ Webwinkelkeurmerk  
Uiteraard hebben wij een webwinkelkeurmerk. In uw belang en ons belang. 

+ Waarom zou ik een thuistest bij 24gezondheid kopen?
Onze klantwaardering is hoog en berust op echte reviews die door de onafhankelijke google partner Kiyoh worden verwerkt. Er kan bijvoorbeeld nooit een beoordeling worden geplaatst als er niet gekocht wordt. 

+ Thuistest of professionele test
Thuistests worden speciaal voor de particuliere markt ontwikkeld. De tests zijn éénvoudig in gebruik en de uitslag simpel afleesbaar. Voor de Nederlandse markt is een gebruiksaanwijzing in de Nederlandse taal een vereiste. De betrouwbaarheid van de tests, mits gekocht van een betrouwbare leverancier, is in het algemeen hoog. Toch verdient het altijd aanbeveling bij aanhoudende klachten (of wanneer er risico is gelopen) de huisarts te raadplegen. Het is belangrijk dat thuistests tenminste een CE markering hebben en van betrouwbare fabrikanten afkomen. De thuistests van 24gezondheid.nl,  ondermeer onder de merknamen Viola en myCARE,  zijn van gerenomeerde fabrikanten. De markt van thuistests is sterk groeiende. Het aantal aanbieders echter NIET altijd betrouwbaar.

Professionele tests zijn in het algemeen tests waarvan het resultaat afgelezen wordt met specifieke laboratorium apparatuur. Hierop zijn tegenwoordig echter ook veel uitzonderingen mogelijk. Juist deze ontwikkeling wordt door 24gezondheid gestimuleerd.  Er zijn z.g. "rapid" (snel) testen die de huisarts in zijn praktijk gemakkelijk kan uitvoeren en het resultaat snel afleesbaar is. Professionele testen worden vaak (niet altijd) grootschalig ingekocht en zijn mede daarom vaak anders verpakt en niet zonder meer beschikbaar om individueel (thuis) te worden gebruikt. Bovendien is dit laatste niet toegestaan omdat het resultaat door een medicus beoordeeld dient te worden. Zowel de markt voor thuistests als professionele tests is bijzonder innovatief. Gelieve onze site in de gaten te houden voor de nieuwste ontwikkelingen.    

+ Professionele test bestellen
Professionele tests worden in het algemeen in grote orders afgenomen. Echter ook kleine hoeveelheden zijn mogelijk. Op het moment dat wij een bestelling binnen hebben nemen wij contact op met de fabrikant om de betreffende tests te laten produceren. In concreto moet rekening worden gehouden met een levertijd van ongeveer 1 week. Het is belangrijk dat bij een order alle relevante gegevens worden opgegeven. Meestal gaat het om een standaardproces maar individuele aanpassingen zijn mogelijk, maar dit kan de levertijd wel enigszins vertragen. Voor zakelijke klanten is het altijd noodzakelijk contact op te nemen met 24gezondheid.nl. Dit kan via ons contactformulier of met een mail naar info@24gezondheid.nl

+ CE markering
Al onze producten zijn voorzien van een CE-markering.  Dit betekent dat de producten voldoen aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte (EU + Liechtenstein, Noorwegen en IJsland). 

© 2015 - 2023 24gezondheid.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel