Urineweginfectie test

Een urineweginfectie of blaasontsteking is een ontsteking van de urinewegen. Dit betreft alle infecties die betrekking hebben op de nieren, nierkelk, urineleider, blaas en urinebuis. De infectie wordt meestal veroorzaakt door bacteriën. Met de urineweginfectie test die wij aanbieden spoort u gemakkelijk, snel en betrouwbaar een urineweginfectie op.

Ook Chlamydia trachomatis en Neisseria gonorroe kunnen urineweginfecties veroorzaken bij seksueel actieve mensen die zonder condoom vrijen met iemand die de bacterie draagt. Deze geven in het algemeen geen echte blaasontsteking maar alleen een infectie van de plasbuis (en bij vrouwen van het cervicale kanaal, het kanaaltje in de baarmoederhals). Bij risicogroepen moet men bedacht zijn op een SOA zoals chlamydiasis of gonorroe! Een urineweginfectie is overigens ook één van de mogelijke oorzaken  van een te hoge albumine-uitscheiding.

  • URINEWEGINFECTIE SNELTEST (2 TESTS)
    URINEWEGINFECTIE SNELTEST (2 TESTS)

    URINEWEGINFECTIETEST Heb je constant het gevoel dat je naar de wc moet? En een branderig gevoel bij het plassen? Grote kans dat je dan een urineweginfectie hebt. Bestel dan nu onze urineweginfectietest.

    Urineweginfectie en…

    € 11,95
© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss