Zelf uw cholesterol meten?

Wilt u thuis zelf uw cholesterol meten? 24gezondheid maakt het mogelijk. Wij bieden zeer betrouwbare sneltests waarmee u snel een duidelijk resultaat krijgt. Onze testen ondersteunen u bij een vroegtijdige diagnose, wat noodzakelijk is om de risicofactoren vast te stellen. In Nederland lopen nog steeds veel mensen onopgemerkt rond met een te hoog cholesterolgehalte en dit kan ernstige gevolgen hebben. Kies voor zekerheid met de testen van 24gezondheid.

24gezondheid; meet zelf thuis uw cholesterol

Hart- en vaatziekten als een verhoogd cholesterolgehalte zijn nog steeds doodsoorzaak nummer één in de westerse wereld. Uiteraard begint alles met een gezonde leefwijze, maar toch blijkt dat regelmatig testen ook kan bijdragen aan gezond oud worden. 24gezondheid helpt u door betrouwbare en eenvoudige thuistests aan te bieden, waarmee u zichzelf preventief kunt testen. Met onze cholesterol test weet u direct waar u aan toe bent. Zo worden ernstige gevolgen voorkomen. Wilt u meer informatie over hart- en vaatziekten of over onze testen? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Waarom 24gezondheid

24gezondheid biedt naast cholesterol testen ook medische sneltesten van gerenommeerde fabrikanten aan voor zwangerschap, suikerziekte, ovulatie, blaasontsteking en Chlamydia. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op de beste technologie tegen eerlijke prijzen. Wij accepteren enkel de beste kwaliteit voor onze medische sneltesten. Bewaking van deze kwaliteit heeft bij ons dan ook hoge prioriteit. Wat kunt u nog meer verwachten van 24gezondheid?

  • Hoogwaardige producten
  • Lang houdbaar
  • Eenvoudig thuisgebruik
  • Zeer betrouwbaar
  • Duidelijk en snel resultaat
  • Gunstige prijzen
  • Discrete verzending

Contact opnemen

Hebben wij uw interesse gewekt met onze test die de mogelijkheid biedt om <strong>zelf cholesterol</strong> te meten? Bestel dan direct bij 24gezondheid. Wilt u meer informatie over ons of over onze producten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord! Kies voor zekerheid met de testen van 24gezondheid. Voorkomen is namelijk nog altijd beter dan genezen.

Contact opnemen

 

© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss