SOA test online bestellen

Wist u dat een Seksueel Overdraagbare Aandoening (SOA) niet altijd klachten met zich mee hoeft te brengen? Van Chlamydia, de meest voorkomende SOA, merken vrouwen zelfs meestal niets. Toch kan Chlamydia ernstige gevolgen, zoals onvruchtbaarheid, hebben. Het is dus belangrijk om Chlamydia te voorkomen of vroegtijdig te behandelen. Bij 24gezondheid kunt u eenvoudig een SOA test online bestellen. Deze SOA test is zeer betrouwbaar en kunt u bij uzelf op een rustig moment en op een vertrouwde plek afnemen. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

24gezondheid online SOA testen bestellen en meer

Wie zijn wij? 24gezondheid is een online aanbieder van diverse sneltests. Wij vinden dat iedereen recht heeft op de beste technologie tegen de laagste kosten. Onze hoogwaardige medische sneltesten van gerenommeerde fabrikanten dragen daar aan bij. Ons doel is ervoor zorgen dat mensen zich regelmatig preventief testen, waardoor schade aan uw gezondheid beperkt blijft. Naast een SOA test, bieden wij ook diverse andere medische sneltesten aan, zoals:

 • Zwangerschap
 • pH-waarde
 • Suikerziekte
 • Blaasontsteking
 • Ovulatie
 • Cholesterol

Betrouwbare SOA thuistest

24gezondheid biedt een zeer betrouwbare SOA test van Viola waarmee u snel kunt zien of u besmet bent met Chlamydia. Natuurlijk hoeven buikpijn, overmatige afscheiding, jeuk of andere vervelende vaginale klachten niet altijd te betekenen dat u een SOA heeft. Sterker nog; deze klachten wijzen vaak op een onschuldige bacteriële vaginose, schommelende zuurgraad of een te hoge pH-waarde. Naast een SOA test bieden wij dan ook een pH-waarde test aan, waarmee u ook hier direct duidelijkheid over krijgt. Wilt u meer informatie over onze SOA- of pH-waarde test? Neem gerust contact met ons op en wij leggen u alles uit.

SOA test online bestellen

Een SOA test online bestellen bij 24gezondheid is een slimme keuze indien u uzelf (preventief) wilt laten testen. Wilt u meer weten over SOA’s, over 24gezondheid of over onze testen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren en adviseren u graag! Wij garanderen u de beste kwaliteit en een zeer hoge betrouwbaarheid tegen de laagste prijs. Kies voor zekerheid en voorkom schade met 24gezondheid!

Contact opnemen

 • CHLAMYDIA (SOA) SNELTEST VROUW (1 TEST)
  CHLAMYDIA (SOA) SNELTEST VROUW (1 TEST)

  CHLAMYDIA TEST VROUWDe perfecte chlamydia zelftest voor de vrouw en meest populaire test van 2019!

  Relatief eenvoudig thuis uit te voeren betrouwbare chlamydia zelftest vrouw van Viola. Uitslag na ongeveer 15 minuten!

  Houdt…

  € 19,95
© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss