Zelf testen op suikerziekte

Suikerziekte wordt bij veel mensen te laat ontdekt. Dit kan ernstige gevolgen hebben, zoals doorbloedingsstoornissen. Wij van 24gezondheid raden u dan ook aan om regelmatig een preventieve test voor suikerziekte te laten doen. Hiervoor hoeft u niet elke keer naar een dokter. U kunt zich namelijk zelf testen op suikerziekte. Bij ons kunt u eenvoudig een suikerziekte thuistest bestellen die zeer betrouwbaar is. Kies voor zekerheid met 24gezondheid!

Zelf testen op suikerziekte dankzij 24Gezondheid

24gezondheid is een online aanbieder van diverse betrouwbare sneltests. Wij vinden namelijk dat iedereen recht heeft op de beste technologie tegen de laagste prijs. Onze medische sneltesten van gerenommeerde fabrikanten dragen daar aan bij. Ons doel is om ervoor te zorgen dat mensen zich regelmatig preventief testen, waardoor de schade aan uw gezondheid beperkt blijft. Behalve een test voor suikerziekte, bieden wij ook andere medische sneltesten aan, zoals testen voor:

 • Blaasontsteking
 • Zwangerschap
 • Ovulatie
 • pH-waarde
 • SOA (chlamydia)
 • Cholesterol

De voordelen van 24Gezondheid

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf op een betrouwbare manier kan laten testen. Kwaliteit van deze testen staat dus hoog bij ons in het vaandel. Verder zijn onze testen allemaal lang houdbaar en eenvoudig om thuis te gebruiken. Heeft u een vraag over een van onze testen of zou u graag meer informatie willen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag persoonlijk advies en kunnen al uw vragen beantwoorden.

Bestel uw thuistest online

Wilt u zich graag zelf testen op suikerziekte? Bestel dan de betrouwbare thuistest op deze website. Indien u uw bestelling op werkdagen voor 17.00 uur plaatst, wordt hij de volgende dag al bij u thuisbezorgd. Kies dus voor een snelle en betrouwbare thuistest, kies voor 24Gezondheid.

Contact opnemen

 • DIABETES SNELTEST (2 TESTS) Bloedsuikerwaarde
  DIABETES SNELTEST (2 TESTS) Bloedsuikerwaarde

  DIABETES SNELTESTMet behulp van onze gemakkelijke diabetes sneltest kun je extra voorzorgsmaatregelen treffen en het risico dat je aan diabetes (oude term: suikerziekte) lijdt, aanzienlijk terugdringen. Je dient je ook regelmatig…

  € 17,95
© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss