Zelf glucose testen

Helaas wordt suikerziekte vaak te laat ontdekt. Wij van 24gezondheid raden u aan om u regelmatig preventief te testen op onder andere suikerziekte. U kunt bij ons online een zeer betrouwbare suikerziekte thuistest bestellen. Zo kunt u zelf glucose testen. Deze testen ondersteunen u bij een vroegtijdige diagnose dat nodig is om de risicofactoren vast te stellen. Kies voor zekerheid, kies voor 24gezondheid.

Zelf glucose testen en meer

24gezondheid is een online aanbieder van diverse sneltesten. U kunt bij ons onder andere terecht om vast te stellen of suikerziekte heeft of niet. Wij vinden dat iedereen recht heeft op de beste technologie tegen de laagste kosten. Ons doel is ervoor zorgen dat mensen zich vaker preventief testen. Zo blijft de schade aan de gezondheid beperkt. Naast de suikerziektetest bieden wij ook nog andere medische sneltesten aan, onder andere: SOA-, blaasontstekings-, zwangerschaps-, ovulatie- en PH-waardetesten.

Waarom zelf glucose meten bij 24gezondheid?

Een van de belangrijkste pijlers bij 24gezondheid is kwaliteit. De bewaking van de kwaliteit van de testen heeft bij ons dan ook prioriteit. Wij willen iedereen voorzien van een betrouwbaar en duidelijk resultaat. Bij 24gezondheid weet u dus altijd waar u aan toe bent. De testen zijn daarnaast allemaal eenvoudig in thuisgebruik en lang houdbaar. Hieronder nog even kort opgesomd wat u van ons kunt verwachten:

 • Eenvoudig thuisgebruik;
 • Gunstige prijzen;
 • Lang houdbare testen;
 • Hoogwaardige producten;
 • Duidelijk en snel resultaat;
 • Discrete verzending.

Bestel de suikerziekte thuistest nu!

Wilt u graag zelf glucose testen? Bestel de suikerziekte thuistest dan nu bij 24gezondheid! Wilt u liever eerst meer informatie over onze producten of over ons? Neem dan contact met op. Wij staan u graag te woord. Kies voor zekerheid met de testen van 24gezondheid. Voorkomen is beter dan genezen.

Contact opnemen

 • DIABETES SNELTEST (2 TESTS) Bloedsuikerwaarde
  DIABETES SNELTEST (2 TESTS) Bloedsuikerwaarde

  DIABETES SNELTESTMet behulp van onze gemakkelijke diabetes sneltest kun je extra voorzorgsmaatregelen treffen en het risico dat je aan diabetes (oude term: suikerziekte) lijdt, aanzienlijk terugdringen. Je dient je ook regelmatig…

  € 17,95
© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss