Zelf glucose meten

Suikerziekte wordt vaak pas te laat ontdekt. Dat brengt ernstige gevolgen met zich mee, zoals doorbloedingsstoornissen. Wij van 24gezondheid raden u aan om u regelmatig preventief te testen op suikerziekte. U kunt bij ons online een zeer betrouwbare suikerziekte thuistest bestellen. Zo kunt u zelf glucose meten. Deze testen ondersteunen u bij een vroegtijdige diagnose. Dat is nodig om de risicofactoren vast te stellen. Kies voor zekerheid, kies voor 24gezondheid.

Zelf glucose meten en meer

24gezondheid is een online aanbieder van diverse sneltesten. Bij ons kunt u onder andere terecht om vast te stellen of suikerziekte heeft of niet. Wij zijn van mening dat iedereen recht heeft op de beste technologie tegen de laagste kosten. De medische sneltesten van onze gerenommeerde fabrikanten dragen daar aan bij. Ons doel is ervoor zorgen dat mensen zich vaker preventief testen, waardoor schade aan de gezondheid beperkt blijft. Naast de suikerziektetest bieden wij ook nog andere medische sneltesten aan, onder andere: SOA-, blaasontstekings-, zwangerschaps-, ovulatie- en PH-waardetesten.

Waarom zelf glucose meten bij 24gezondheid?

Kwaliteit is een van de belangrijkste pijlers bij 24gezondheid. De bewaking van de kwaliteit van de testen heeft bij ons dan ook een hoge prioriteit. Wij willen iedereen voorzien van een betrouwbaar en duidelijk resultaat. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Daarnaast zijn de testen allemaal eenvoudig in thuisgebruik en lang houdbaar. Hieronder nog even kort opgesomd wat u van ons kunt verwachten:

 • Eenvoudig thuisgebruik;
 • Gunstige prijzen;
 • Hoogwaardige producten;
 • Duidelijk en snel resultaat;
 • Lang houdbare testen;
 • Discrete verzending.

Bestel de suikerziekte thuistest nu!

Wilt u graag zelf glucose meten? Bestel de suikerziekte thuistest dan nu! Wilt u liever eerst meer informatie over onze producten of over ons? Neem dan contact met op. Wij staan u graag te woord. Kies voor zekerheid met de testen van 24gezondheid. Voorkomen is beter dan genezen.

Contact opnemen

 • DIABETES SNELTEST (2 TESTS) Bloedsuikerwaarde
  DIABETES SNELTEST (2 TESTS) Bloedsuikerwaarde

  DIABETES SNELTESTMet behulp van onze gemakkelijke diabetes sneltest kun je extra voorzorgsmaatregelen treffen en het risico dat je aan diabetes (oude term: suikerziekte) lijdt, aanzienlijk terugdringen. Je dient je ook regelmatig…

  € 17,95
 • CHLAMYDIA (SOA) SNELTEST VROUW (1 TEST)
  CHLAMYDIA (SOA) SNELTEST VROUW (1 TEST)

  CHLAMYDIA TEST VROUWDe perfecte chlamydia zelftest voor de vrouw en meest populaire test van 2019!

  Relatief eenvoudig thuis uit te voeren betrouwbare chlamydia zelftest vrouw van Viola. Uitslag na ongeveer 15 minuten!

  Houdt…

  € 19,95
© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss