Urineweginfectie test

De urinweginfectie test van Care Diagnostica nu ook verkrijgbaar bij de winkel van ons allemaal.  Bij ons kost de test wel iets goedkoper, namelijk slechts euro 8,95! Bol.com berekend namelijk een fee die we bij een bestelling op onze website niet behoeven door de te berekenen. Uiteraard hanteren wij ook de ijzersterkte annulerings- en retourservice van Bol.com!

Bestel op onze website: Sommige van onze klanten schaffen onze thuistesten liever bij Bol.com aan. Dat is een keuze die wij gaarne aan onze klanten overlaten. De prijzen bij Bol.com zijn iets hoger maar u betaald eveneens geen verzendkosten.

Urineweginfectie
Een urineweginfectie of blaasontsteking is de verzamelnaamnaam voor alle infecties die betrekking hebben op de urinewegen: nier, nierkelk, urineleider, blaas en urinebuis. Ongeveer de helft van de vrouwen maakt tenminste eenmaal in haar leven een blaasontsteking door. Circa 20% van de vrouwen heeft er tenminste minste eenmaal per jaar last van, vooral tijdens hun seksueel meest actieve periode (25-29 jaar), of na de menopauze (samenhangend met oetrogeentekorten). Ook mannen (ongeveer 1,5%) kunnen als gevolg van bijvoorbeeld prostaatproblemen last hebben van een blaas-ontsteking.en betrouwbaar en snel testresultaat zijn uiterst belangrijk. 

Duidelijke Nederlandse handleiding.

Bestel via Bol.com
Bol.com kent nautuurlijk een optimale annuleer- en retourservice. Daarnaast kent Bol.com een klantenservice die 24/7 bereikbaar is. 


Bestel via Bol.com


 

 

  • URINEWEGINFECTIE SNELTEST (2 TESTS)
    URINEWEGINFECTIE SNELTEST (2 TESTS)

    URINEWEGINFECTIETEST Heb je constant het gevoel dat je naar de wc moet? En een branderig gevoel bij het plassen? Grote kans dat je dan een urineweginfectie hebt. Bestel dan nu onze urineweginfectietest.

    Urineweginfectie en…

    € 11,95
© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss