Professionele medische producten

Dankzij onze zeer betrouwbare Europese partners kunnen wij vele professionele sneltests en laboratoriumtests op medisch gebied aanbieden. Naast onze diagnostische medische testen zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke leverancier/verkoper van overige diagnostische apparatuur. Te denken valt aan cholesterol meters, OXY meters, sphygmomanometers, electronische stethoscopen, neurologische reflex percussors en noem maar op.

Certificeringen

Alle tests/apparatuur zijn CE/TÜV-gecertificeerd en voldoen aan de eisen van de 98/79/EG richtlijn. Kwaliteitsmanagementsystemen zijn gecertificeerd  volgens het ISO 9001 en ISO 13485. De bedrijven waar wij mee samenwerken ondergaan regelmatig controles voor hercertificering.  

Voor onze zakelijke klanten

Voor onze zakelijke klanten zoals ziekenhuizen, gezondheidscentra/huisartsen, of andere instellingen die onze hoogwaardige professionele tests en overige diagnostische apparatuur willen afnemen zijn er uitstekende mogelijkheden tegen betaalbare prijzen bestellingen te plaatsen. Onze prijzen zijn zeer competitief!

Ook voor apotheken/drogisterijen is het mogelijk onze particuliere medische laboratorium tests in grote(re) aantallen te bestellen tegen een sterk gereduceerd tarief.

Garantie

24Gezondheid volgt in het algemeen de garantie bepaling(en) van haar leveranciers. U heeft zo en zo garantie op al onze zakelijke producten voor de periode van minimaal 1 jaar vanaf factuurdatum. 

Klantenservice

Heeft u een bestelling, een vraag of anderszins, neem dan contact op met onze klantenservice:

info@24gezondheid.nl
Telefoon: 036-8418090
Contactformulier

© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss