DARMEN GEZONDHEIDS SNELTEST

Artikelnummer: 9007224970165
Artikel 8 van 23
€ 16,95 (inclusief btw)

Darmen Gezondheids Test 

Onze Darmen Gezondheids Test is een professionele Darmen Gezondheids Test van my CARE voor meting van uiterst kleine hoeveelheden bloed in de ontlasting. Hiermee kunnen kwaadaardige poliepen worden gedecteerd evenals darmkanker of andere chronische darmaandoeningen met bloedverlies bij de ontlasting. 

Deze nieuw ontwikkelde darmen gezondheids test van Duitse kwaliteit kun je éénvoudig thuis voorbereiden en daarna direct uitvoeren door 2 druppels uit de verzamelbuis aan te brengen op het speciale veld van de testcassette. Resultaat na ongeveer 10 minuten afleesbaar.

Leeftijd en periodieke controle

Alle mannen en vrouwen van 55 tot en met 75 jaar krijgen iedere twee jaar een uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek darmkanker. Deze leeftijd is aan de hoge kant.  Dit heeft alles te maken met het besparen van kosten in de zorg. Uiteraard valt dit te begrijpen. Echter, de incidentie op jongere leeftijd neemt toe. Risicos worden dus op steeds jongere leeftijd gelopen. Het verdient zo en zo aanbeveling om jezelf te testen op darmkanker vanaf ongeveer 40 jaar.  Omdat inmiddels vaststaat dat het verstandig is om je meerdere keren te testen op bloed in de ontlasting geven wij ook de mogelijkheid tegen sterk gereduceerde kosten 2 testen te bestellen (tijdelijk slechts Euro 24,95).

 

Onze leverancier Care Diagnostica heeft deze test inmiddels al bij meerdere (onderstaande) grotere Duitse bedrijven uitgevoerd. In Duitsland is de gezondheidszorg anders ingericht en is deze nieuw ontwikkelde test een zeer welkome bijdrage aan de volksgezondheid.

De myCARE test als Darmen Gezondheids Thuistest

De test staat voor immunochemische faeces occult-bloedtest. Dit wil zeggen dat deze test het mogelijk maakt om zeer kleine hoeveelheden bloed in de stoelgang te detecteren. Onzichtbaar voor het blote oog toch op te sporen met deze test. Dit gebeurt via een speciale immunochemische reactie waarbij gebruik gemaakt wordt van antistoffen tegen menselijk hemoglobine. Wanneer er ergens in het maag-darmstelsel een bloeding is, ook wanneer die erg beperkt is, kan deze test die twee keer zo gevoelig is dan de vroegere guaiac FOB-test (de test met de kaartjes) dit opsporen. Deze zogenaamde  iFOB-test reageert ook enkel op menselijk bloed terwijl de gFOB-test ook positief kan worden wanneer er bepaalde voedingsmiddelen of geneesmiddelen in de ontlasting aanwezig zijn. Daardoor heeft men veel minder vals-positieven met de iFOB-test. In de grote meerderheid van de gevallen is het bloed trouwens afkomstig van onschuldige of goedaardige dingen, een klein zweertje, een wondje na fel te hebben moeten overgeven of een wondje na inname van ontstekingsremmers. Het kan natuurlijk ook van een (kwaadaardige) poliep komen of een andere aandoening van de darmen zoals de ziekte van Crohn.

De voordelen van deze test (van fabrikant Care Diagnostica):

 • Nieuwste thuistest in de markt beschikbaar
 • Relatief goedkoop en zeer betrouwbaar
 • myCARE ontdekt uitsluitend menselijk bloed
 • Eenvoudig in gebruik
 • Geen vals resultaat door voedselinname/medicijnen
 • Sensitiviteit (>99%)
 • Speciviteit 94%
 • Thuis uit te voeren en resultaat afleesbaar na ongeveer 5 minuten
 • Een gelijksoortige (professionele) test wordt bij het bevolkingsonderzoek dikkedarmkanker gebruikt

Inhoud verpakking darmkanker test:

 • Uitgebreide Nederlandse handleiding!
 • Verzamelbuis met vloeistof
 • Applicator (applicator/staafje)
 • Testcassette voor uitvoeren test en aflezen resultaat

NB: De test uitvoeren met drie stoelgangen geeft een nog betrouwbaarder resultaat
Verzamelbuis bewaartemperatuur: 4 - 28 graden

Bij aanhoudende klachten zoals buikkrampen, diarree of anderszins dient u altijd uw huisarts te raadplegen.

Waarom zou ik een Darmen Gezondheids Test bij 24gezondheid kopen?

Onze klantwaardering is hoog en berust op echte reviews die door de onafhankelijke google partner Kiyoh worden verwerkt. Er kan bijvoorbeeld nooit een beoordeling worden geplaatst als er niet gekocht wordt. 

24gezondheid biedt naast deze betrouwbare test de volgende hoogwaardige (medische) sneltests van gerenommeerde fabrikanten aan:

v Diabetes test
v Darmkanker test
v Chlamydia test (vrouw)
v Chlamydia test (man/vrouw)
v Chlamydia/Gonorroe test (combitest man/vrouw)
Urineweginfectie test
v Cholesterol test

Met onze tests van zeer betrouwbare partners kunnen dus ook de nieren, darmen en bijvoorbeeld de prostaat periodiek gecontroleerd worden. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op de beste technologische thuistests tegen eerlijke prijzen. Wij accepteren enkel de beste kwaliteit voor onze medische sneltests. Bewaking van deze kwaliteit heeft bij ons dan ook hoge prioriteit. Wat kun je nog meer verwachten van 24gezondheid?  

 • Discrete verzending​ (100% anoniem) 
 • Geen klantregistratie vereist
 • Nederlandse handleiding
 • Eenvoudig thuisgebruik
 • Resultaat snel af te lezen (ongeveer 10 minuten)
 • Brievenbuspost (binnen 24 uur in huis)

Neem contact op met 24gezondheid

Hebben wij je interesse gewekt met onze Darmen Gezondheids Test? Bestel dan direct bij 24gezondheid. Wil je meer informatie over ons of over onze producten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord! Kies voor zekerheid met de testen van 24gezondheid. Voorkomen is namelijk nog altijd beter dan genezen!

© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss