GO-KETO BLOED KETONE TESTSTRIPS (x25)

Vorige Artikel 23 van 38 Volgende
€ 24,95 (inclusief btw)

Go-Keto Bloed Ketonen Teststrips voor Go-Keto meter (x 25)

Onze Go-Keto® ketonen teststrips worden geroemd om hun nauwkeurigheid. Dagelijks gebruikt door duizenden ketonians en professionals.

✅ 25 ketonen teststrips voor gebruik in Go-Keto®  meter (apart verkrijgbaar)
✅ Zeer nauwkeurige monitoring van bloedketonen
✅ Meet vanaf 0,0 mmol / L ~ 8,0 mmol / L
✅ Eenvoudig in gebruik
✅ # 1 Ketonenmeter in Europa om de voortgang van ketose te volgen!
✅ Aanbevolen door vooraanstaande ketogene artsen, wetenschappers, coaches
✅ Meet ook zeer lage ketonen bij start van ketogeen

Belangrijk: We garanderen een minimale houdbaarheid op alle teststrips van 6 maanden.

Go-Keto Bloed Ketonen Teststrips voor Go-Keto meter (x 25)

Onze Go-Keto® ketonen teststrips worden geroemd om hun nauwkeurigheid. Dagelijks gebruikt door duizenden ketonians en professionals.

De Go-Keto® Bloed Ketone Teststrips zijn dunne strips met een chemisch reagenssysteem dat werkt met de Go-Keto® bloedsuiker en ketonen Meter om de concentratie van bloed-ß-Keton (beta-hydroxybutyraat) in volledig bloed te meten. Het bloeddruppeltje wordt aangebracht op de eindpunt van de teststrip, en vervolgens automatisch geabsorbeerd in de stripl waar de reactie plaatsvindt. Een transiente elektrische stroom wordt tijdens de reactie gevormd en de concentratie van het bloed β-Keton wordt berekend op basis van de door de meter gedetecteerde elektrische stroom, dan wordt het resultaat weergegeven op het display van de meter. De meters worden gekalibreerd om de equivalente resultaten van plasma te tonen.

Specificaties en functies:

Elke doos bevat 25 ketonen teststrips en 1 code-chip.
Let op: Om glucose te meten, hebt u de speciale Go-Keto Glucoseteststrips nodig.

 • Nauwkeurigheid:
  • 97,1% binnen 15% van de laboratoriumwaarde.
  • 99,4% binnen ± 0,2 mmol
 • CE0123 gecertificeerd voor thuisgebruik
 • De Go-Keto® bloed β-ketonen teststrip is getest en aangetoond om nauwkeurige resultaten te geven tot 10.000 ft (3.048 meter).
 • Snelle reactietijd: resultaten in 10 seconden

Belangrijk: deze teststrips zijn exclusief voor gebruik met de Go-Keto®  en OnCall®  GK Dual glucose en ketonen meter.

Belangrijk: We garanderen een minimale houdbaarheid op alle teststrips van 6 maanden.

Waarom de Go-Keto ketonen teststrips de beste keuze zijn

Makkelijk te gebruiken:

 • Gebruiksvriendelijk ontwerp voor betere bediening
 • Keton teststrips duidelijk gemarkeerd met testnaam en pijltekens voor eenvoudiger identificatie en bediening van de strip
 • Het ketonenpictogram op het display en het codenummer beginnend met de letter “K” op de bus helpen onderscheid te maken tussen keton- en glucosetests

Gebruiksaanwijzing:

Raadpleeg vóór gebruik de gebruikershandleiding en lees de volledige instructies voor het afnemen van bloedmonsters.

 • Open de dop van de flacon met teststrips alleen om een ​​teststrip te verwijderen om te testen. Plaats de dop onmiddellijk terug om de resterende teststrips tegen vocht in de lucht te beschermen.
 • Voer de bloed-β-ketonentest uit volgens de instructies in je gebruiksaanwijzing.
 • Het resultaat van de β-ketonen in het bloed wordt weergegeven op het display van de meter. Dit resultaat moet binnen het doelbereik vallen dat wordt aanbevolen door uw arts. Als de resultaten van uw β-ketonentest in het bloed hoger zijn, vraag dan uw arts of apotheker wat u moet doen. Raadpleeg altijd je arts voordat je wijzigingen aanbrengt in uw behandelplan.

BELANGRIJK:

De Go-Keto® Ketone teststrips zijn ontworpen om alleen met vers capillair bloed uit de vingertop te worden gebruikt. Bloedmonsters van onderarm of palm kunnen niet worden gebruikt.

Go-Keto® ketonen teststrips worden door mensen thuis en door zorgverleners gebruikt voor de kwantitatieve meting van β-ketonen in capillair volbloed alleen vanaf de vinger. Professionals kunnen ook veneuze bloedmonsters testen.

Samenstelling:

Elke teststrip bevat de volgende reactieve chemicaliën: 3-Hydroxybutyraat dehydrogenase <10 IE, Mediator <100 μg, Buffer, niet-reactief ingrediënt. Elke flacon met teststrips bevat een droogmiddel.


Wat is Keto

Een keto-voedingsplan is in feite een koolhydraatarm en vetrijk dieet. Als je vetten eet in plaats van koolhydraten begint je lichaam vet te 'verbranden'. Dit vet wordt dan gebruikt als brandstof in de vorm van ketonen en geeft je lichaam de hele dag schone energie. Je ervaart veel minder energiedips en zal een alertere geconcentreerde geest hebben. Nog een groot voordeel: je hoeft geen calorieën te tellen of minder te eten. Je hoeft alleen je koolhydraatinname bij te houden.

Opmerking:
Zorg dat je zoveel mogelijk onverzadigde vetten binnen krijgt!

Dieet

Als iemands dieet verandert van hoog-glykemische (=koolhydraatrijke) voeding naar een koolhydraatarm dieet dat niet voldoende koolhydraten levert om de glycogeenvoorraden aan te vullen, doorloopt het lichaam een aantal fases om van nature in ketose te raken. Tijdens de eerste fasen van dit proces verbrandt het volwassen brein geen ketonen; het brein maakt echter direct gebruik van dit belangrijke substraat voor de synthese van lipiden in de hersenen. Na ongeveer 48 uur van dit proces begint het brein ketonen, afkomstig van lichaamsvet, te verbranden om meer direct gebruik te kunnen maken van de energie van de vetvoorraden, om de resterende glucosereserves alleen te gebruiken voor absolute noodzaak, en zo de uitputting van de eiwitvoorraden in de spieren te voorkomen. Dit proces is het doel binnen een ketogeen dieet, omdat het de verbranding van opgeslagen vet stimuleert en de bloedglucose spiegel stabiel en natuurlijk laag houdt.

Als de vetreserves echt op dreigen te raken, worden uiteindelijk (spier-)eiwitten afgebroken. Dit komt voor bij hongerstakers, hongerdiëten en bijvoorbeeld anorexia nervosa.

Ketose ontstaat in een ketogeen dieet dat wordt gebruikt om bijvoorbeeld epilepsie te verminderen: het aantal epilepsieaanvallen blijkt hierdoor drastisch te kunnen verminderen.

Verder worden koolhydraatarme diëten gebruikt om overtollig vet te verbranden en om de bloedglucose spiegel stabiel en natuurlijk laag te houden. Hoewel er meer wetenschappelijk onderzoeken wenselijk is, zijn deze diëten vaak succesvol!

© 2015 - 2021 24gezondheid.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel