-12%

CORONA ANTISTOFFEN TEST - DOUBLE PACK (LABORATORIUM TEST)

Vorige Artikel 4 van 33 Volgende
€ 118,00 € 104,00 (inclusief btw)

COVID-19 antistoffen

Met de cerascreen®️ Corona Antistoffen Test kunt u gemakkelijk en discreet vanuit huis uw bloedmonster nemen.  

 • Inbegrepen zijn: 2x Corona Antistoffen Test
 • Bespaar nu met onze Double Pack!

De cerascreen® Corona Antistoffen Test is een betrouwbare test volgens de ELISA-methode (geen sneltest!). Het ingediende bloedmonster wordt in het gecertificeerde medische laboratorium getest op antistoffen tegen het coronavirus (SARS-CoV-2). Na ontvangst van uw bloedmonster in het laboratorium duurt het ongeveer 12-48 uur voor u uw testresultaten krijgt. De test heeft een hoge nauwkeurigheid, met een sensitiviteit van 97,4 - 100% en een specificiteit van 98,9 - 99,2%.

Neem uw bloedmonster gemakkelijk thuis met behulp van de bloedafname en retourkit voor bloedmonsters. De laboratorium analyse vindt plaats in het geaccrediteerde medische laboratorium (volgens DIN EN ISO 15189).

Het versturen van het bloedmonster naar het medisch laboratorium is inbegrepen in de bloedafnameset en is voor u gratis.

   • Meer zekerheid of uw lichaam antistoffen heeft ontwikkeld tegen SARS-CoV-2 en of er een infectie is geweest met het coronavirus.
   • Veilig en discreet thuis een bloedmonster nemen
   • Hoge betrouwbaarheid van de laboratoriumresultaten van de SARS-CoV-2-antistoffen test - vergelijkbaar met het nemen van een bloedmonster bij uw arts
   • Hoge significantie, vanwege de meting van het langlevende IgG-antistof - ook voor de detectie van COVID-19-infecties in het verleden
   • Samenwerking met geaccrediteerde medische laboratoria
   • Geen risico op infectie door bezoek aan arts of medisch personeel
   • Laboratorium- en verzendkosten inbegrepen
   • Diagnostiek in het laboratorium met behulp van de erkende ELISA-methode (geen sneltest!)
   • cerascreen ® is een gecertificeerde fabrikant van medische hulpmiddelen ISO gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001 en DIN EN ISO 13485

Belangrijke opmerking: als u zich ziek voelt of symptomen vertoont die overeenkomen met een corona-infectie, moet u in ieder geval onmiddellijk contact opnemen met uw arts.

Deze test kan niet naar België worden verstuurd!

Wie moet de Corona Antistoffen Test uitvoeren?

De antistoffen test is nuttig voor alle mensen die willen controleren of ze COVID-19 al hebben gehad. Het nieuwe coronavirus veroorzaakt in sommige gevallen slechts milde griepachtige symptomen of zelfs helemaal geen klachten. Dit is de reden waarom veel mensen niet zeker weten of ze het virus al hebben gehad.

De antistoffen zijn één tot twee weken na het begin van de ziekte detecteerbaar. Als vuistregel kan worden gesteld dat de test nuttig is vanaf ongeveer 14 dagen nadat u griepachtige symptomen had.

Als u op dit moment symptomen van griep of verkoudheid heeft, is de antistoffen test nog niet mogelijk - de antistoffen kunnen niet altijd in een vroeg stadium van de ziekte worden gevonden. 

Hoe werkt de Corona Antistoffen Test?

De Corona Antistoffen Test is een bloedafname- en retourkit voor thuis. U neemt een klein bloedmonster uit uw vingertop, waar en wanneer u maar wilt. Stuur dan het bloedmonsterbuisje naar ons diagnostisch laboratorium.

Het laboratorium gebruikt de gevestigde ELISA-methode om de IgG-antistoffen te detecteren die het lichaam in uw bloed aanmaakt tegen het coronavirus. Wanneer de evaluatie is voltooid, ontvangt u een melding per e-mail of via de my cerascreen®-app. Vervolgens kunt u uw rapport met uw persoonlijke resultaten downloaden.

Afloop Corona Antistoffen Test

Opmerking: het resultaat is een momentopname op het moment van bemonstering.

 

bloedmonster nemen

1. Bloedmonster nemen
Neem met behulp van de lancet uit de Corona Antistoffen Test een paar druppels bloed en plaats dit in het bloedmonsterbuisje. 

Onze aanbeveling: Neem het monster op zijn vroegst 14 dagen nadat u verdachte symptomen heeft gehad. Vanaf dit punt is de antistoffen analyse meestal het meest zinvol.

Test activeren

2. Corona Antistoffen Test activeren
Log in op uw my cerascreen® gebruikersaccount of gebruik de my cerascreen® app en voer uw 6-stellige activeringsnummer in. Beantwoord daarna een korte vragenlijst over uw eerdere ziekten en klachten.

Bloedmonster versturen

3. Bloedmonster versturen
Leg uw bloedmonster in de retourenvelop en stuur dit gratis naar ons partnerlaboratorium op in de bijgeleverde retourdoos. Volg hiervoor de aanwijzingen die u in uw testkit kunt vinden.

ELISA-meting op IgG-antistoffen in het medisch laboratorium

Waarom meten we alleen IgG-antistoffen?

De cerascreen® Corona Antistoffen Test gebruikt de meest overtuigende diagnostische meting van persistente IgG-antistoffen. Met deze antistoffen analyse kan worden bepaald of u recent SARS-CoV-2 infectie hebt gehad, maar kan ook een infectie die een paar weken geleden is opgetreden detecteren.

Laboratoriumtest met ELISA-methode vs. Sneltest

De grootst mogelijke resultaatnauwkeurigheid van de antistoffen test is doorslaggevend! Hoe hoger de specificiteit van de meting, hoe groter de kans op een correct testresultaat.

De cerascreen ® Corona Antistoffen Test is gebaseerd op de erkende ELISA-methode.

Deze gevestigde procedure is zeer nauwkeurig en wordt in het medisch laboratorium uitgevoerd door gespecialiseerde specialisten. Experts zijn daarom van mening dat dergelijke metingen zinvoller zijn dan sneltests, die u meteen een resultaat thuis laten zien.

Antistoffen ontwikkeling lichaam

Het resultatenrapport van de Corona Antistoffen Test

Zodra uw bloedmonster is geanalyseerd krijgt u via de my cerascreen®-app of uw gebruikersaccount op onze Website uw resultatenrapport. U kunt het rapport eenvoudig bekijken op uw smartphone, tablet of computer en het indien nodig in gedrukte vorm lezen.

Ontdek in de laboratorium analyse, of uw bloedmonster positief of negativ op IgG-antistoffen tegen SARS-CoV-2 is getest. Leer met behulp van onze aanbevelingenwat u bij een positief of negatief resultaat moet doen Bovendien geven wij meer informatie over de COVID-19-pandemie.

Voorbeeldrapport weergeven

Testresultaat Corona Antistoffen Test

© 2015 - 2022 24gezondheid.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel