VOEDSELREACTIE TEST - DOUBLE PACK (LABORATORIUM TEST)

Vorige Artikel 14 van 32 Volgende
€ 198,00 (exclusief btw)

Voedselintoleranties en voedselallergieën

Met de cerascreen® Voedselreactie Test- Double Pack kunt u zelf en uw geliefden testen op mogelijke voedselallergieën en voedselintoleranties . Heeft u onopgeloste klachten en weet u niet waar u moet beginnen? Dan kan onze test u helpen

Met de bloedafname- en retourkit voor thuis kunt u snel en eenvoudig met slechts een klein bloedmonster bepalen of uw lichaam reageert op antistoffen tegen de voedingsmiddelen die een groot deel van de allergieën en intoleranties in Europa veroorzaken.

Ons laboratorium meet de concentratie van IgE en IgG4 antistoffen in uw bloed. De Voedselreactie Test geeft u eerste aanwijzingen voor een mogelijke voedselallergie of voedselintolerantie. Voor een definitieve diagnose kunt u eventuele allergieën met uw arts bespreken.

  • Bespaar nu met onze Double Pack - U ontvangt 2 Voedselreactie Tests
  • Eenvoudig thuis een bloedmonster nemen
  • Gecertificeerde laboratorium analyse na enkele dagen
  • Meting van IgE & IgG4 antistoffen
  • Gratis telefonische gezondheidscoaching over uw resultaten
  • Resultaat binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van het monster 

Voordelen van de Voedselreactie Test

Voedselallergieën en voedselintoleranties zijn niet alleen verantwoordelijk voor maag- en darmklachten. Ze drukken zich vaak uit via symptomen zoals vermoeidheid, huidirritatie en branderig gevoel in de mondholte. Zonder test is het in het dagelijks leven vaak moeilijk om de oorzaken van dergelijke klachten te achterhalen.

Voor de cerascreen® Voedselreactie Test bent u niet afhankelijk van wachttijden bij uw arts. U kunt het bloedmonster gemakkelijk thuis afnemen met behulp van gedetailleerde en geïllustreerde instructies. Uw resultaten geven u een overzicht van de concentratie antistoffen tegen bepaalde voedingsmiddelen.

Profiteer van onze expertise: cerascreen® is marktleider voor medische bloedmonster- en retourkits in Europa, met 8 jaar ervaring in het ontwikkelen en evalueren van tests. We hebben meer dan 50 goedgekeurde testkits voor verzending (medische apparaten) ontwikkeld, 250.000 monsters geëvalueerd en geleverd aan 19 landen.

Welke voedingsmiddelen worden getest?

De Voedselreactie Test onderzoekt de concentratie van specifieke IgE-antistoffen tegen 26 verschillende voedingsmiddelen en de concentratie van specifieke IgG4-antistoffen tegen 40 verschillende voedingsmiddelen. De test onderzoekt de voedingsmiddelen die verantwoordelijk zijn voor een groot deel van de voedselallergieën in Europa.

Voedselgroep
 
Getest voedsel 
 IgG4 TestIgE Test
GevogelteKip, kalkoen, eiwit, eigeelKip, eiwit
VleesRundvlees, varkensvlees, lamRundvlees, varkensvlees, lam
VisZalm, tonijn, kabeljauwZalm, kabeljauw
ZeevruchtenGarnalenGarnalen, kreeft

Zuivelproducten
Koemelk, caseïneKoemelk
Granen die gluten bevattenTarwe, rogge, spelt, glutenTarwe
Glutenvrije granenRijst, haverRijst aardappel
Groenten en aardappelenAardappel, wortel, selderij, tomaat, uienWortel, selderij, tomaat
ZadenMosterdMosterd
GistBakkersgist 
Peulvruchten Soja, pinda
NotenHazelnoot, amandel, walnoot, pinda, sojaHazelnoot, amandel
FruitPerzik, kiwi, aardbei, sinaasappel, appel, banaanPerzik, kiwi, aardbei, sinaasappel, appel
OverigeKoffie, peper, sesam

Zijn IgE-tests betrouwbaar?

Met een breed scala aan voedselintolerantietests, allergietests en gevoeligheidstests die op de markt verkrijgbaar zijn, kan het verwarrend zijn lastig welke test voor u het nuttigst is. Tegenwoordig kunt u huidpriktesten, bioresonantie-haartests en bloedtesten laten uitvoeren - allemaal om erachter te komen welke voedingsmiddelen uw lichaam vindt problematisch, indien van toepassing.

IgE-bloedtest zoals de cerascreen Voedselreactie Test is een veelgebruikte methode die wordt gebruikt door artsen en geregistreerde privéklinieken om mogelijke allergieën, samen met huidpriktests en patch-tests. Hoewel fout-positieven resultaten uit een bloedtest kunnen komen, bieden deze tests nog steeds nuttige informatie over uw IgE-bloedbeeld als reactie op een specifieke reeks voedingsmiddelen. Zelfs als er geen allergie wordt vastgesteld, overgevoeligheid voor bepaalde voedingsmiddelen kan met deze methode ook worden onthuld.

Een IgE-bloedtest wordt bovendien vaak gebruikt als andere vormen van allergietests niet beschikbaar of ongeschikt zijn vanwege eczeem of het risico op anafylactische shock.

Test informatie
Test uitvoeren


Bloedmonster nemen

1. Bloedmonster nemen
Met behulp van het meegeleverde lancet in de Voedselreactie Test kunt u enkele druppels bloed afnemen en op de droge bloedspotkaart laten vallen.

Test online activeren

2. Test online activeren
Log in op de my cerascreen®-app of in uw gebruikersaccount op onze website. Hier activeert u de test en beantwoordt u enkele korte vragen zodat we u gepersonaliseerde aanbevelingen kunnen geven.

Bloedmonster versturen

3. Bloedmonster versturen
Met de meegeleverde retourenenvelop kunt u de droge bloedspotkaart gratis naar ons laboratorium sturen.

 Testresultaten Voedselreactie Test

Voedselreactie Test Testresultaten

Zodra uw monster is geanalyseerd krijgt u via de my cerascreen® -app of via uw gebruikersaccount op onze website uw resultatenrapport. U kunt het rapport eenvoudig bekijken op uw smartphone, tablet of computer en het indien nodig in gedrukte vorm lezen.

De laboratoriumanalyse geeft u informatie over de concentratie van specifieke IgE- of IgG4-antistoffen tegen bepaalde voedingsmiddelen in uw bloed. Leer met onze aanbevelingen, hoe u allergieën en intoleranties verder kunt onderzoeken en hoe u toch een uitgebalanceerd dieet kunt volgen ondanks een voedselallergie of voedselintolerantie. Onze uitgebreide gezondheidsinformatie geeft u informatie wat er met uw lichaam gebeurt bij allergieën en intoleranties.

Voorbeeldrapport weergeven

© 2015 - 2022 24gezondheid.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel