Chlamydiatest | Professionele thuistest | Resultaat met 10 minuten 

De chlamydiatest van Care Diagnostica van het merk Viola is een zeer betrouwbare test op chlamydia voor de vrouw. Onze andere test van het merk Encode  is eveneens een zeer betrouwbare test. Voordeel van deze test is dat deze ook voor mannen geschikt is! 

Onze chlamydiatesten worden aangeboden met een duidelijke Nederlandse handleiding. Daarnaast bieden wij u ook een Engelse handleiding aan. 

Chlamydia

Chlamydia is op te sporen met een chlamydiatest. Onze chlamydiatest voor de man of vrouw is één van de betrouwbaarste in de markt om chlamydia op te sporen.

Chlamydia is een seksueel overdraagbare aandoening (soa) en de meest voorkomende in Nederland en de landen om ons heen. Chlamydia wordt veroorzaakt door de bacterie chlamydia trachomatis, welke wordt overgedragen door onveilig seksueel contact. Je kunt chlamydia hebben zonder het te merken. Een branderig gevoel bij het plassen en afscheiding uit penis of vagina zijn mogelijke klachten. Bij een ernstige ontsteking veroorzaakt door chlamydia kan de vrouw onvruchtbaar worden. Chlamydia komt relatief vaak voor op jonge leeftijd: circa 80% van de vrouwen met chlamydia en ca 60% van de mannen met chlamydia is jonger dan 25 jaar. Doordat een chlamydia infectie zonder symptomen kan verlopen, bestaat er een groep mensen die niet weten dat ze besmet zijn. Gelieve hier zeer attent op te zijn! Bij de vaststelling van chlamydia krijg je antibiotica.

Kosten van deze chlamydiatest

De kosten van onze chlamydiatesten zijn relatief erg beperkt. Betrouwbare laagdrempelige diagnostiek is belangrijk voor u en uw arts. Onze chlamydiatest wordt discreet verzonden. U blijft volledig anoniem. 

Encode chlamydiatest (man of vrouw)

Nieuw

Encode gonorroe + chlamydiatest (man of vrouw) 

Viola chlamydiatest (vrouw) 

Lees onze speciale pagina's over de SOA's chlamydia en gonorroe:

Wij adviseren u onderstaande informatiepagina's over de SOA chlamydia te lezen. Veel wetenswaardigheden over deze SOA die, zoals u wellicht weet, bij zowel mannen als vrouwen symptoomloos kan verlopen! 
 

  Over SOA's 

  Chlamydia symptomen

  Thuistesten 

   Veilig vrijen   

  Wat u verder moet weten 
 

Behandeling chlamydia

Bij een positieve uitslag van de chlamydiatest vragen wij u met nadruk uw (voormalig) partner's te waarschuwen. Neem tevens contact op met uw huisarts om u te laten behandelen op chlamydia. Uiteindelijk zult u een antibioticum kuur moeten volgen. De behandeling met antibiotica is vooralsnog succesvol. Let op het advies van de apotheker bij het volgen en beëindigen van de kuur.

Chlamydia is een ernstige aandoening

Neem naar aanleiding van het resultaat van de chlamydiatest geen zelfstandige medische beslissingen maar raadplaag altijd uw huisarts.

Veel gestelde vragen over chlamydia

Klik HIER voor veel gestelde vragen over de SOA chlamydia.

Waarom zou ik een chlamydia test bij 24gezondheid kopen?

Onze klantwaardering is hoog en berust op echte reviews die door de onafhankelijke google partner Kiyoh worden verwerkt. Er kan bijvoorbeeld nooit een beoordeling worden geplaatst als er niet gekocht wordt. 

24gezondheid biedt naast deze betrouwbare chlamydia test ook de volgende hoogwaardige (medische) sneltests van gerenommeerde fabrikanten aan:

v Diabetes test
v Darmkanker test
v Urineweginfectie test
v PSA test (prostaat)
v Albumine test (nieren)
v Cholesterol test
v Vroege Zwangerschapstest

Met onze tests van zeer betrouwbare partners kunnen dus ook de nieren, darmen en bijvoorbeeld de prostaat periodiek gecontroleerd worden. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op de beste technologische thuistests tegen eerlijke prijzen. Wij accepteren enkel de beste kwaliteit voor onze medische sneltests. Bewaking van deze kwaliteit heeft bij ons dan ook hoge prioriteit. Wat kun je nog meer verwachten van 24gezondheid?  

 • Discrete verzending​ (100% anoniem) 
 • Geen klantregistratie vereist
 • Nederlandse handleiding
 • Eenvoudig thuisgebruik
 • Resultaat snel af te lezen (ongeveer 10 minuten)
 • Brievenbuspost (binnen 24 uur in huis)

Neem contact op met 24gezondheid

Hebben wij je interesse gewekt met onze chlamydia test? Bestel dan direct bij 24gezondheid. Wil je meer informatie over ons of over onze producten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord! Kies voor zekerheid met de testen van 24gezondheid. Voorkomen is namelijk nog altijd beter dan genezen!

 • CHLAMYDIA (SOA) SNELTEST VROUW (1 TEST)
  CHLAMYDIA (SOA) SNELTEST VROUW (1 TEST)

  CHLAMYDIA TEST VROUWDe perfecte chlamydia zelftest voor de vrouw en meest populaire test van 2019!

  Relatief eenvoudig thuis uit te voeren betrouwbare chlamydia zelftest vrouw van Viola. Uitslag na ongeveer 15 minuten!

  Houdt…

  € 19,95
© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss