Al onze sneltests hebben ISO 13485 certificering en CE-markering.

Ademanalyse

Alcoholtester
Contralco Alcoholblaastest, dé betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing om snel en eenvoudig je alcoholniveau te controleren.


Sneltests

Cholesterol Sneltest
Deze test meet de totale hoeveelheid cholesterol in het bloed. Om de kans in te schatten op het krijgen van hart- en vaatziekten. 

C-Reactief Proteïne Sneltest
De bepaling van CRP wordt uitgevoerd om de mogelijke aanwezigheid van een ontsteking of infectie aan te tonen of uit te sluiten, of om het resultaat van een behandeling van de ontsteking te volgen. 

Darmen Sneltests
Om te controleren op een bloeding in het maag-darmkanaal. Zo'n bloeding zou kunnen duiden op een poliep of een tumor in de dikke darm. 

Diabetes Sneltest [Glucose Sneltest]
De test wordt uitgevoerd om te zien of de hoeveelheid glucose in je bloed binnen de toegestane grenzen ligt.

Helicobacter Pylori Sneltests [Bacteriële gastritis]
Om vast te stellen of je bent geïnfecteerd met de Helicobacter pylori, een bacterie die chronische ontstekingen van de maag of twaalfvingerige darm kan veroorzaken. 

Menopauze FSH Sneltest
Deze test wordt gebruikt voor onderzoek bij vruchtbaarheidsproblemen, bij te vroege of te late ontwikkeling van de puberteit, bij het vaststellen van de menopauze en bij het vaststellen van bepaalde tumoren.

Niertest
Mensen met een voorgeschiedenis van diabetes of hypertensie, voor sporters die sportvoedingssupplementen gebruiken, 45 plussers en "iedereen" die zijn gezondheid wil testen kan met een niertest  het eitwit albumine in de urine opsporen.

SOA Sneltests [man/vrouw]
Als je klachten hebt die op een Sexueel Overdraagbare Aandoening wijzen. Test jezelf op Chlamydia Trachomais en/of Neisseria Gonorroe. 

PSA-sneltest
Deze PSA-sneltest kun je (preventief) doen voor de bepaling van je PSA waarde. Een PSA-waarde hoger dan 3 kán een aanwijzing zijn voor prostaatkanker. PSA is een zogenaamde tumormarker. Het kan ook iets zeggen over de grootte van een tumor en of er wel of geen uitzaaiingen zijn. Maar een verhoogde PSA-waarde kan ook wijzen op bijvoorbeeld een ontsteking of prostaatvergroting.

Streptokokken A test
Deze streptokokken A test is bedoeld voor iedereen die de mogelijke bacteriële oorsprong van een faryngitis (keelontsteking) wil monitoren. En ook geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De klachten kunnen zijn: koorts, ernstige keelpijn, rode pijnlijke huid, roodvonk of krentenbaard.

Urineweginfectie Sneltest
Onze urineweginfectietest checkt de aanwezigheid van leukocyten, nitriet en eiwitten in je urine om de aanwezigheid van een bacteriële urineweginfectie aan te tonen.

IJzergehalte Sneltest
Met deze handige testkit kun je gemakkelijk je ferritinegehalte meten, het eiwit dat verantwoordelijk is voor de opslag van ijzer in je lichaam. Geen uitgeputte ijzervoorraden meer voor jou! 

 

© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss