URINEWEGINFECTIE SNELTEST (2 TESTS)

Artikelnummer: EAN 9007224970158
Artikel 26 van 27
€ 11,95 (inclusief btw)Urineweginfectietest 

Heb je constant het gevoel dat je naar de wc moet? En een branderig gevoel bij het plassen? Grote kans dat je dan een urineweginfectie hebt. Bestel dan nu onze urineweginfectietest

Urineweginfectie en symptomen

Onze urineweginfectietest checkt de aanwezigheid van leukocyten, nitriet en eiwitten in de urine om de aanwezigheid van een bacteriële urineweginfectie aan te tonen. Bij risicogroepen zal de medicus ook bedacht zijn op een SOA zoals chlamydia of gonorroe! 

Zelden verloopt een blaasontsteking zonder symptomen. Klachten van een blaasontsteking bestaan uit een branderig of pijnlijk gevoel bij plassen, loze aandrang, frequent plassen of een stinkende urine. Andere mogelijke symptomen zijn troebele urine, pijn in de onderbuik en rode afscheiding uit de urinebuis.

Elke blaasontsteking kan opstijgen naar de hogere urinewegen en kan een nierbekkenontsteking of een prostatitis bij mannen veroorzaken. Extra klachten kunnen dan ondermeer bestaan uit koorts, koude rillingen, misselijkheid en braken. Ook kunnen bacteriën migreren naar de bloedbaan en een bloedvergiftiging veroorzaken. Uiteraard treden deze complicaties vooral op bij patiënten met een verzwakt immuunsysteem, zoals ouderen of mensen met ernstige ziekten.

Behandeling en symptomen van een urineweginfectie of nierbekkenontsteking

Een urineweginfectie kan heel goed thuis worden behandeld met het juiste antibioticum. De kans is groot dat de klachten dan snel verdwijnen. Uiteraard dient de medicijnenkuur te worden afgemaakt, ook als de klachten al  zijn verdwenen. Te snel stoppen met een antibioticum vergroot de kans dat de ontsteking terugkomt en vergroot de kans op antibiotica resistentie.

Als er sprake is van (hoge) koorts en er sprake is van een behoorlijk ziek gevoel, is er een goede kans op een nierbekkenontsteking. Indien vastgesteld dient er behandeling in het ziekenhuis plaats te vinden. Antibiotica wordt dan toegediend via een infuus zodat dit direct in de bloedbaan terecht komt.

Vaak wordt er aanvullend onderzoek gedaan. Zo kunnen eventuele andere oorzaken en aandoeningen uitgesloten worden, zoals nierstenen of bijvoorbeeld een uitgezette nier waardoor de urine niet naar de blaas kan stromen.

Waarom zou ik een urineweginfectietest bij 24gezondheid kopen?

Onze klantwaardering is hoog en berust op echte reviews die door de onafhankelijke google partner Kiyoh worden verwerkt. Er kan bijvoorbeeld nooit een beoordeling worden geplaatst als er niet gekocht wordt. 

24gezondheid biedt naast deze betrouwbare urineweginfectietest ook (ondermeer) de volgende hoogwaardige (medische) sneltests van gerenommeerde fabrikanten aan:

v Diabetes test
v Darmkanker test
v Chlamydia test (vrouw)
v Chlamydia test (man/vrouw)
v Chlamydia/Gonorroe test (combitest man/vrouw)
Urineweginfectie test
v Cholesterol test

Met onze tests van zeer betrouwbare partners kunnen dus ook de nieren, darmen en bijvoorbeeld de prostaat periodiek gecontroleerd worden. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op de beste technologische thuistests tegen eerlijke prijzen. Wij accepteren enkel de beste kwaliteit voor onze medische sneltests. Bewaking van deze kwaliteit heeft bij ons dan ook hoge prioriteit. Wat kun je nog meer verwachten van 24gezondheid?  

  • Discrete verzending​ (100% anoniem) 
  • Geen klantregistratie vereist
  • Nederlandse handleiding
  • Eenvoudig thuisgebruik
  • Resultaat snel af te lezen (ongeveer 10 minuten)
  • Brievenbuspost (binnen 24 uur in huis)

Neem contact op met 24gezondheid

Hebben wij je interesse gewekt met onze urineweginfectietest? Bestel dan direct bij 24gezondheid. Wil je meer informatie over ons of over onze producten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord! Kies voor zekerheid met de testen van 24gezondheid. Voorkomen is namelijk nog altijd beter dan genezen!

© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss