HELICOBACTER PYLORI SNELTEST

Artikelnummer: 7640164862750
Artikel 4 van 6
€ 18,95 (inclusief btw)

HELICOBACTER PYLORI SNELTEST

Wil je snel en betrouwbaar weten of je besmet bent met de Helicobacter pylori bacterie? Maak kennis met onze Helicobacter pylori sneltest! Deze test detecteert specifieke antilichamen (IgG) die door je immuunsysteem worden geproduceerd als reactie op de aanwezigheid van deze bacterie in je maagslijmvlies.

Met deze eenvoudige test kun je symptomen zoals brandend maagzuur, buikpijn en andere gerelateerde klachten beter begrijpen. Het is belangrijk om te weten dat een onbehandelde Helicobacter pylori infectie kan leiden tot ernstigere aandoeningen zoals maagzweren en zelfs maagkanker op de lange termijn.

Onze Helicobacter pylori sneltest is gemakkelijk thuis uit te voeren, zonder gedoe of lange wachttijden. Binnen enkele minuten heb je al resultaat! Neem de controle over je gezondheid in eigen handen en zorg voor gemoedsrust met onze betrouwbare sneltest!

Helicobacter Pylori Sneltest met CE keurmerk

Deze Helicobacter Pylori IgG Sneltestkit heeft het CE 0483 keurmerk voor zelftesten en is geschikt voor thuisafname. De kit bestaat uit in totaal 1 test mogelijkheid.

Betrouwbaarheid Pylori Sneltest

Deze test heeft een gevoeligheid van 95,80 % en een specificiteit van 84.40 %. De algehele betrouwbaarheid is 87,00 % bij een drempelwaarde van 15 UA/mL.

Aanvullende informatie helicobacter pylori (H. pylori) sneltests

Helicobacter pylori (H. pylori) is een soort bacterie die het spijsverteringsstelsel infecteert. Veel mensen met H. pylori zullen nooit symptomen van infectie krijgen. Maar voor anderen kunnen de bacteriën verschillende spijsverteringsstoornissen veroorzaken. Deze omvatten gastritis (ontsteking van de maag), maagzweren (zweren in de maag, dunne darm of slokdarm) en bepaalde soorten maagkanker .

Er zijn verschillende manieren om te testen op een H. pylori-infectie. Ze omvatten bloed-, ontlasting- en ademtests. Als je spijsverteringsklachten heeft, kunnen testen en behandeling ernstige complicaties helpen voorkomen. 24gezondheid biedt twee type sneltesten aan. Namelijk de helicobacter pylori sneltest waarmee 
een paar druppels bloed moeten worden toegevoegd aan het testveld en de helicobacter pylori antigeen sneltest waarbij ontlasting moet worden opgevangen. De bacterie kan dus op verschillende manieren worden aangetoond.​

Wat betekenen de resultaten?

Als je resultaten negatief waren, betekent dit dat je waarschijnlijk geen H. pylori-infectie hebt. Bij een positief resultaat betekent dit dat je een H. pylori-infectie hebt. H. pylori-infecties zijn behandelbaar. 

Is er nog iets dat ik moet weten over het testen op H. pylori?

Nadat je met antibiotica bent behandeld, kan je herhaalde tests bestellen om er zeker van te zijn dat alle H. pylori-bacteriën verdwenen zijn.

© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss