CHOLESTEROL SNELTEST - Cholesterol Totaal

Artikelnummer: 9007224970264
Artikel 10 van 30
€ 18,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

CHOLESTEROL TEST

Risicofactoren hoog cholesterol

Risicofactoren: overgewicht, onvoldoende beweging, vetrijk eten, roken, stress, diabetes en hypertensie.

Cholesterol in het kort

Transport in de bloedbaan van vet en proteïne, lipoproteïnen genaamd. De twee hoofdtypen zijn HDL en LDL. HDL (High Density Lipoprotein) wordt vaak het “goede” cholesterol genoemd omdat het overtollig cholesterol uit de slagaders lijkt te verwijderen. LDL (Low Density Lipoprotein) wordt ook wel “slecht”cholesterol genoemd, omdat het zich meestal op de wanden van de ader opbouwt.

Wat doet deze cholesterol test?

Controleren van de concentratie van cholesterol in het bloed om abnormaal hoge cholesterolwaarden te detecteren.

Voor wie is deze test?

Een op de vier Nederlanders heeft een te hoog cholesterol ! Deze myCARE cholesterol test wordt in het algemeen vanaf de leeftijd van ongeveer 40 jaar uitgevoerd. Het verschilt wel van persoon tot persoon of en wanneer het nodig is cholesterol te meten. Wil je weten hoe het ervoor staat met je cholesterol? Of heb je een hart- of vaatziekte of een verhoogd risico hierop. In dit laatste geval valt te denken aan personen met diabetes, rokers, te weinig beweging, overgewicht en bijvoorbeeld als het in de familie voorkomt.

Hoe werkt deze test?

Deze cholesterol test is gebaseerd op de reactie cholesterolesterase / cholesteroloxidase / peroxidase / chromogeen. De intensiteit van de door de reactie ontwikkelde kleur is evenredig met de cholesterolconcentratie in het bloed.

Waarom zou ik deze cholesterol test doen?

Cholesterol wordt geproduceerd door de lever en voornamelijk uit voedsel opgenomen. Het draagt bij aan de vorming van celmembranen , neuronen en hormonen . Het normale cholesterolniveau moet lager zijn dan 200 mg / dl; in het geval van hogere niveaus is het risico op een hartaanval en arteriosclerose verhoogd. Een hoog cholesterolgehalte is een van de belangrijkste risicofactoren voor het ontwikkelen van hartziekten en het krijgen van een hartaanval. Het is belangrijk om erachter te komen wat je cholesterol niveaus zijn, omdat het verlagen van een hoog cholesterolgehalte je risico op een hartaanval vermindert. Het niveau controleren van cholesterol in het bloed is een zeer goed hulpmiddel voor het verifiëren van je eigen gezondheidstoestand en het nemen van de juiste medische voorzorgsmaatregelen.

Waarom zou ik een cholesterol test bij 24gezondheid kopen?

Onze klantwaardering is hoog en berust op echte reviews die door de onafhankelijke google partner Kiyoh worden verwerkt. Er kan bijvoorbeeld nooit een beoordeling worden geplaatst als er niet gekocht wordt. 

24gezondheid biedt naast deze betrouwbare cholesterol test ook de volgende hoogwaardige (medische) sneltests van gerenommeerde fabrikanten aan:

v Diabetes test
v Darmkanker test
v Chlamydia test (vrouw)
v Chlamydia test (man/vrouw)
v Chlamydia/Gonorroe test (combitest man/vrouw)
Urineweginfectie test
v Cholesterol test

Met onze tests van zeer betrouwbare partners kunnen dus ook de nieren, darmen en bijvoorbeeld de prostaat periodiek gecontroleerd worden. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op de beste technologische thuistests tegen eerlijke prijzen. Wij accepteren enkel de beste kwaliteit voor onze medische sneltests. Bewaking van deze kwaliteit heeft bij ons dan ook hoge prioriteit. Wat kun je nog meer verwachten van 24gezondheid?  

  • Discrete verzending​ (100% anoniem) 
  • Geen klantregistratie vereist
  • Nederlandse handleiding
  • Eenvoudig thuisgebruik
  • Resultaat snel af te lezen (ongeveer 10 minuten)
  • Brievenbuspost (binnen 24 uur in huis)

Neem contact op met 24gezondheid

Hebben wij je interesse gewekt met onze cholesterol test? Bestel dan direct bij 24gezondheid. Wil je meer informatie over ons of over onze producten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord! Kies voor zekerheid met de testen van 24gezondheid. Voorkomen is namelijk nog altijd beter dan genezen!

© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss