CHLAMYDIA SNELTEST MAN OF VROUW (SOA)

Artikelnummer: EAN 0642968277041
Artikel 2 van 14
€ 17,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Chlamydia test  of Man of Vrouw                      

Relatief eenvoudig thuis uit te voeren chlamydia zelftest MAN of vrouw. Uitslag na ongeveer 10 minuten!

Op onze website vindt u alles wat u moet weten over deze SOA. Onze test is uiteraard met Nederlandse handleiding en referentiekaart chlamydia.

Houdt altijd rekening met het moment waarop je betrouwbaar kan testen! Test NIET eerder dan 21 dagen na de besmetting. Geeft de uitslag aan dat je geen chlamydia hebt en je hebt eerder getest dan de aangegeven periode dan adviseren we je altijd de test te herhalen. Wij bieden je de gelegenheid tegen relatief lage kosten twee tests met hoge korting te bestellen.

Testen op Chlamydia Trachomatis (2 Tests)

Testen op de soa's gonorroe en chlamydia trachomatis (Combi Test): 

Chlamydia

Chlamydia is op te sporen met een chlamydia test. Onze chlamydia test voor de man of vrouw is één van de betrouwbaarste zelftests in de markt om chlamydia op te sporen.  Klik hier voor alles wat je moet weten over onze chlamydia tests!

Chlamydia is een seksueel overdraagbare aandoening (soa) en de meest voorkomende in Nederland en de landen om ons heen. Chlamydia wordt veroorzaakt door de bacterie chlamydia trachomatis, welke wordt overgedragen door onveilig seksueel contact. Je kunt chlamydia hebben zonder het te merken. Een branderig gevoel bij het plassen en afscheiding uit penis of vagina zijn mogelijke klachten. Bij een ernstige ontsteking veroorzaakt door chlamydia kan de vrouw onvruchtbaar worden. Chlamydia komt relatief vaak voor op jonge leeftijd: circa 80% van de vrouwen met chlamydia en ca 60% van de mannen met chlamydia is jonger dan 25 jaar. Doordat een chlamydia infectie zonder symptomen kan verlopen, bestaat er een groep mensen die niet weten dat ze besmet zijn. Gelieve hier zeer attent op te zijn! Bij de vaststelling van chlamydia krijg je antibiotica.

Als er een infectie wordt gevonden is het bijzonder verstandig dat ook de (seksuele) partner een chlamydia test uitvoert en bij een positieve bevinding een behandeling ondergaat.

Klik hier wat u moet weten over soa's en chlamydia.

Meest gestelde vragen chlamydia

Klik hier voor de meest gestelde vragen over chlamydia.

Chlamydia test voor de man of vrouw

Deze chlamydia test is relatief erg betrouwbaar en is geschikt voor de man of vrouw. Met deze chlamydia test heeft u een op zich gemakkelijk toepasbare test in handen om chlamydia op te sporen. Het uitvoeren van deze test vereist wel een bepaalde mate van deskundigheid. Het is daarom belangrijk de Nederlandse bijsluiter nauwkeurig te lezen.

Wat moet je doen als uit de test blijkt dat je chlamydia hebt ?

  • Jij en je partner moeten zo snel mogelijk antibiotica slikken;

  • Laat je vroegere partners weten dat je chlamydia hebt;

  • Zij kunnen zich dan ook laten testen.

Maak een afspraak met je huisarts als er zich problemen met je gezondheid blijven voordoen.

Waarom zou ik een chlamydia test bij 24gezondheid kopen?

Onze klantwaardering is hoog en berust op echte reviews die door de onafhankelijke google partner Kiyoh worden verwerkt. Er kan bijvoorbeeld nooit een beoordeling worden geplaatst als er niet gekocht wordt. 

24gezondheid biedt naast deze betrouwbare chlamydia test ook de volgende hoogwaardige (medische) sneltests van gerenommeerde fabrikanten aan:

v Diabetes test
v Darmkanker test
v Chlamydia test (vrouw)
v Chlamydia test (man/vrouw)
v Chlamydia/Gonorroe test (combitest man/vrouw)
Urineweginfectie test
v Cholesterol test

Met onze tests van zeer betrouwbare partners kunnen dus ook de nieren, darmen en bijvoorbeeld de prostaat periodiek gecontroleerd worden. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op de beste technologische thuistests tegen eerlijke prijzen. Wij accepteren enkel de beste kwaliteit voor onze medische sneltests. Bewaking van deze kwaliteit heeft bij ons dan ook hoge prioriteit. Wat kun je nog meer verwachten van 24gezondheid?  

  • Discrete verzending​ (100% anoniem) 

  • Geen klantregistratie vereist

  • Nederlandse handleiding

  • Eenvoudig thuisgebruik

  • Resultaat snel af te lezen (ongeveer 10 minuten)

  • Brievenbuspost (binnen 24 uur in huis)

Neem contact op met 24gezondheid

Hebben wij je interesse gewekt met onze chlamydia test? Bestel dan direct bij 24gezondheid. Wil je meer informatie over ons of over onze producten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord! Kies voor zekerheid met de testen van 24gezondheid. Voorkomen is namelijk nog altijd beter dan genezen!

© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss