Gezondheidstesten: cholesterol, suikerziekte en nierfunctie

Hart- en vaatziekten is een verzamelnaam voor aandoeningen die het hart- en vaatstelsel betreffen. Deze ziekten zijn helaas doodsoorzaak nummer 1 in de westerse wereld. Met onze cholesterol test ondersteunen wij u bij een vroegtijdige diagnose, noodzakelijk om de risicofactoren vast te stellen.

Onze suikerziekte test stelt u in staat diabetes (vroegtijdig) te ontdekken. Complicaties van diabetes kunnen zijn doorbloedingsstoornissen van de grote en de kleine vaten met alle gevolgen van dien.  Nieuw is onze albumine gezondheidstest. 

Albumine is normaal gesproken in zeer kleine hoeveelheden in de urine aanwezig en is niet detecteerbaar. Een hoog albumine niveau weerspiegelt een disfunctie van de filterfunctie van de nieren. Een hoge concentratie glucose of triglyceride en een voorgeschiedenis van diabetes of hypertensie zijn factoren die de uitscheiding van albumine door de urine bevorderen. 

  • DIABETES SNELTEST  (2 TESTS) Bloedsuikerwaarde
    DIABETES SNELTEST (2 TESTS) Bloedsuikerwaarde

    DIABETES SNELTESTMet behulp van onze gemakkelijke diabetes sneltest kun je extra voorzorgsmaatregelen treffen en het risico dat je aan diabetes (oude term: suikerziekte) lijdt, aanzienlijk terugdringen. Je dient je ook regelmatig…

    € 17,95
© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss