Gezondheidstesten: cholesterol, suikerziekte en nierfunctie

Hart- en vaatziekten is een verzamelnaam voor aandoeningen die het hart- en vaatstelsel betreffen. Deze ziekten zijn helaas doodsoorzaak nummer 1 in de westerse wereld. Met onze cholesterol test ondersteunen wij u bij een vroegtijdige diagnose, noodzakelijk om de risicofactoren vast te stellen.

Onze suikerziekte test stelt u in staat diabetes (vroegtijdig) te ontdekken. Complicaties van diabetes kunnen zijn doorbloedingsstoornissen van de grote en de kleine vaten met alle gevolgen van dien.  Nieuw is onze albumine gezondheidstest. 

Albumine is normaal gesproken in zeer kleine hoeveelheden in de urine aanwezig en is niet detecteerbaar. Een hoog albumine niveau weerspiegelt een disfunctie van de filterfunctie van de nieren. Een hoge concentratie glucose of triglyceride en een voorgeschiedenis van diabetes of hypertensie zijn factoren die de uitscheiding van albumine door de urine bevorderen. 

 • myCARE DIABETES SNELTEST (2 TESTS) Bloedsuikerwaarde
  myCARE DIABETES SNELTEST (2 TESTS) Bloedsuikerwaarde

  DIABETES SNELTESTMet behulp van onze gemakkelijke diabetes sneltest kun je extra voorzorgsmaatregelen treffen en het risico dat je aan diabetes (oude term: suikerziekte) lijdt, aanzienlijk terugdringen. Je dient je ook regelmatig…

  € 15,95
 • CHOLESTEROL SNELTEST - Cholesterol Totaal
  CHOLESTEROL SNELTEST - Cholesterol Totaal

  CHOLESTEROL TEST

  RISICOFACTOREN HOOG CHOLESTEROLRisicofactoren: overgewicht, onvoldoende beweging, vetrijk eten, roken, stress, diabetes en hypertensie.

  Cholesterol in het kortTransport in de bloedbaan van vet en proteïne,…

  € 18,95
 • LANGDURIGE BLOEDSUIKER TEST (HbA1c) - Bloedsuikerwaarde
  LANGDURIGE BLOEDSUIKER TEST (HbA1c) - Bloedsuikerwaarde

  Met de deze langdurige bloedsuiker test (HbA1c) kunt u de HbA1c-waarde, de mate van versuikering van de rode bloedcellen, in uw capillair bloed bepalen. Gemiddelde waardebepaling op basis van de laatste 2 tot 3 maanden.

  € 34,00
 • COVID-19 ANTISTOFFEN TEST (LABORATORIUM TEST)
  COVID-19 ANTISTOFFEN TEST (LABORATORIUM TEST)

  CORONA ANTISTOFFEN TEST | ELISA TEST | 24gezondheid.nl. Corona Antistoffen Test of COVID-19 Antistoffen Test. Deze test is een antistoffen test. Dus heb ik het virus gehad!

  € 99,00
© 2015 - 2022 24gezondheid.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel