Wilt u uw cholesterol meten?

Hart- en vaatziekten als een verhoogd cholesterolgehalte zijn nog steeds doodsoorzaak nummer één in de westerse wereld. Het is dus belangrijk dat u regelmatig uw cholesterol meet, zodat ernstige gevolgen kunnen worden voorkomen. 24gezondheid maakt dat mogelijk door betrouwbare sneltests te bieden waarmee u uw cholesterol kunt meten. Met deze sneltests heeft u direct een duidelijk resultaat. Onze testen ondersteunen u bij een vroegtijdige diagnose, wat noodzakelijk is om de risicofactoren vast te stellen. Kies voor zekerheid met de testen van 24gezondheid.

24gezondheid meet zelf uw cholesterol

In Nederland lopen nog steeds veel mensen onopgemerkt rond met een te hoog cholesterolgehalte en dit kan ernstige gevolgen hebben. Uiteraard begint alles met een gezonde leefwijze, maar toch blijkt dat regelmatig testen ook kan bijdragen aan gezond oud worden. 24gezondheid helpt u door betrouwbare en eenvoudige thuistests aan te bieden, waarmee u zichzelf preventief kunt testen. Met onze cholesterol test weet u direct waar u aan toe bent. Zo worden ernstige gevolgen voorkomen. Wilt u meer informatie over hart- en vaatziekten of over onze testen? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Waarom 24gezondheid

24gezondheid biedt naast cholesterol testen ook medische sneltesten van gerenommeerde fabrikanten aan voor suikerziekte, ovulatie, zwangerschap, blaasontsteking en Chlamydia. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op de beste technologie tegen eerlijke prijzen. Wij accepteren enkel de beste kwaliteit voor onze medische sneltesten. Bewaking van deze kwaliteit heeft bij ons dan ook hoge prioriteit. Wat kunt u nog meer verwachten van 24gezondheid?

  • Gunstige prijzen
  • Hoogwaardige producten
  • Duidelijk en snel resultaat
  • Eenvoudig thuisgebruik
  • Zeer betrouwbaar
  • Lang houdbare tests
  • Discrete verzending

Neem contact op met 24gezondheid

Hebben wij uw interesse gewekt met onze test waarmee u uw cholesterol kunt meten ? Bestel dan direct bij 24gezondheid. Wilt u meer informatie over ons of over onze producten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord! Kies voor zekerheid met de testen van 24gezondheid. Voorkomen is namelijk nog altijd beter dan genezen.
 

Contact opnemen

 

© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss