Test voor urineweginfectie doen

Wilt u thuis een snelle en betrouwbaretest voor een urineweginfectie doen? 24gezondheid is een online aanbieder van diverse medische sneltests, waaronder een test voor een urineweginfectie. Met onze test weet u direct waar u aan toe bent, zodat u ook zo snel mogelijk weer van die vervelende ontsteking af bent. Kies voor zekerheid, kies voor de urineweg gezondheidstest van 24gezondheid.

Urineweginfectie test van 24gezondheid

Een urineweginfectie is een ontsteking van de urinewegen en wordt meestal veroorzaakt door bacteriën. Klachten die u kunt hebben zijn een constante aandrang tot plassen, een branderig gevoel bij het plassen en buikpijn. Met de urineweginfectie gezondheidstest die wij aanbieden spoort u gemakkelijk, snel en betrouwbaar een urinweginfectie op. Wilt u meer informatie over urine teststrips of over onze andere testen? Neem gerust contact met ons op en wij leggen u alles uit.

24gezondheid werkt met gerenommeerde fabrikanten, waardoor onze testen zeer betrouwbaar zijn. Doe de sneltest en voorkom een hoop gedoe!

24gezondheid; online urine teststrips kopen en meer

Wie zijn wij? 24gezondheid is een online aanbieder van diverse sneltests, onder andere een SOA-test, zwangerschapstest, ovulatie-test en een cholesterol meting. Wij vinden dat iedereen recht heeft op de beste technologie tegen de laagste kosten. Onze hoogwaardige medische sneltesten van gerenommeerde fabrikanten dragen daar aan bij. Ons doel is ervoor zorgen dat mensen zich regelmatig preventief testen, waardoor schade aan uw gezondheid beperkt blijft. Wat kunt u verwachten van 24gezondheid?

 • Eenvoudig thuisgebruik
 • Gunstige prijzen
 • Duidelijk en snel resultaat
 • Zeer betrouwbaar
 • Hoogwaardige producten
 • Lang houdbare tests
 • Discrete verzending

Bestel online

Test gemakkelijk of u een urineweginfectie heeft met de sneltests van 24gezondheid. Wilt u meer informatie over ons of over onze producten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord! Kies voor zekerheid met de testen van 24gezondheid. Voorkomen is namelijk nog altijd beter dan genezen.

Contact opnemen

 • URINEWEGINFECTIE SNELTEST (2 TESTS)
  URINEWEGINFECTIE SNELTEST (2 TESTS)

  URINEWEGINFECTIETEST Heb je constant het gevoel dat je naar de wc moet? En een branderig gevoel bij het plassen? Grote kans dat je dan een urineweginfectie hebt. Bestel dan nu onze urineweginfectietest.

  Urineweginfectie en…

  € 11,95
© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss