Chlamydia Test 

Onze chlamydia test van Care Diagnostica van het merk Viola is een erg betrouwbare chlamydia test alleen voor de vrouw. Onze andere chlamydia test is de eveneens zeer betrouwbare Encode chlamydia test voor de vrouw of man!

Allebei de chlamydia tests verkopen wij tevens via Bol.com. Bij ons kosten de chlamydia tests wel iets minder. Bol.com berekend namelijk een fee die wij bij een bestelling op onze website niet behoeven door te berekenen. Uiteraard hanteren wij ook de ijzersterkte annulerings- en retourservice van Bol.com! Al onze chlamydia tests hebben een duidelijke Nederlandse handleiding.

Chlamydia

Chlamydia is een seksueel overdraagbare aandoening (soa) en de meest voorkomende in Nederland en de landen om ons heen. Chlamydia wordt veroorzaakt door de bacterie chlamydia trachomatis, welke wordt overgedragen door onveilig seksueel contact. Je kunt chlamydia hebben zonder het te merken. Een branderig gevoel bij het plassen en afscheiding uit penis of vagina zijn mogelijke klachten. Bij een ernstige ontsteking veroorzaakt door chlamydia kan de vrouw onvruchtbaar worden. Chlamydia komt relatief vaak voor op jonge leeftijd: circa 80% van de vrouwen met chlamydia en ca 60% van de mannen met chlamydia is jonger dan 25 jaar. Doordat een chlamydia infectie symptoomloos kan verlopen, bestaat er een groep mensen die niet weten dat ze besmet zijn. Gelieve hier zeer attent op te zijn! Bij de vaststelling van chlamydia krijg je antibiotica.

Wij raden u aan onze speciale pagina(s) te lezen over de soa chlamydia.

Encode chlamydia test (vrouw en man) - Sneltest, resultaat binnen 10 - 15 minuten!

Viola chlamydia test (vrouw) - Sneltest, resultaat binnen 10 -15 minuten !

Chlamydia Test liever aanschaffen via Bol.com ?

Sommige van onze klanten schaffen onze chlamydia test liever aan bij Bol.com aan. Dat is een keuze die wij gaarne aan onze klanten overlaten. De prijzen bij Bol.com zijn iets hoger maar u betaald eveneens geen verzendkosten.

Eenvoudig gebruik en betrouwbaar testresultaat

Eenvoudig gebruik en betrouwbaar en snel testresultaat zijn uiterst belangrijk. In het geval van een Sexueel Overdraagbare Aandoening is uiterste voorzichtigheid geboden. Onze chlamydia testen zijn relatief erg betrouwbaar.

Op basis van de uitslag van deze chlamydia test dient het geen aanbeveling eigenhandige medische beslissingen te nemen. Voor advies en bij aanhoudende klachten adviseren wij u dringend contact op te nemen met uw huisarts.

Klik HIER voor veel gestelde vragen over chlamydia.

Interessant: steeds meer mensen doen een soa test zoals chlamydia en gonorroe

    

 

 

 • CHLAMYDIA (SOA) SNELTEST VROUW (1 TEST)
  CHLAMYDIA (SOA) SNELTEST VROUW (1 TEST)

  CHLAMYDIA TEST VROUWDe perfecte chlamydia zelftest voor de vrouw en meest populaire test van 2019!

  Relatief eenvoudig thuis uit te voeren betrouwbare chlamydia zelftest vrouw van Viola. Uitslag na ongeveer 15 minuten!

  Houdt…

  € 19,95
© 2015 - 2024 24gezondheid.nl | sitemap | rss